BERBEC

Primiţi în continuare cadouri,deşi nu există vreun motiv special. Vă bucuraţi întreg intervalul de aprecieri şi felicitări! Promovarea profesională însă mai întârzie. Sunteţi apreciată marţi pentru tactul de care daţi dovadă în situaţii neobişnuite. Greşeli contorizate,fără împăcări la „masa verde”.

TAUR

Nu este indicat pentru nimeni,dar mai ales pentru dv.,să participe la dezamorsarea unui conflict abordând o manieră de „luptă”. Vă este din ce în ce mai greu să fiţi blândă şi vă încăpăţânaţi să nu faceţi niciun fel de rabat nimănui. Estimaţi cu precizie pierderile din investiţiile planificate.

ZODIA NOROCOASĂ-GEMENI

Este foarte adevărat că încă mai visaţi la marea iubire,dar vă decideţi să nu vă mai confesaţi nimănui. Ştiţi cum să abordaţi miercuri persoanele mai în vârstă,în aşa fel încât să nu aibă impresia că sunt total inutile. Primiţi joi un mic ajutor financiar  neaşteptat,dar deosebit de folositor. Sunteţi răscolită de gânduri şi vă lăsaţi cuprinsă de melancolie,chiar fără nicio motivaţie,punând probleme de viaţă persoanei iubite. Admiteţi că sunteţi „vinovată” de emotivitate şi că este de preferat să fiţi mai diplomată cu cei dragi. Senzualitatea dv. constituie deja un handicap prin atenţia exagerată pe care o atrageţi.

RAC

Vi se cere să fiţi discretă,numai că sunteţi prea bucuroasă pentru a rezista ispitei de a vă lăuda faţă de cei dragi. Rudele vă cunosc prea bine pentru a mai insista,dar la serviciu lucrurile stau altfel. Sunt doar promisiuni,aşa că mai aveţi răbdare! Refuzaţi orice formă de „purificare” forţată!

LEU

Deşi aţi promis că nu veţi mai accepta din partea celor dragi niciun afront,preferaţi să le fiţi complice,decât să fie pedepsiţi cu severitate. Cei dragi vă consideră suspicioasă,însă bănuielile dv. se dovedesc mai aproape de realitate decât ar crede cineva. Relaţiile parteneriale se radicalizează.

FECIOARĂ

Se pare că nu vă mai e frică de nimeni. Este posibilă marţi o pagubă majoră de bani,dacă v-aţi implicat în afaceri cu rudele. Din păcate,vă lipseşte total răbdarea şi compasiunea. Un control medical pentru dv. se dovedeşte vineri chiar foarte necesar. Sunteţi „penalizată” într-o manieră originală.

BALANŢĂ

Sunteţi o persoană de încredere şi se pare că veţi începe să consideraţi că această apreciere constituie uneori un handicap. Constataţi că nu mai aveţi timp liber deloc! Primiţi atât de multe laude vineri din partea colegilor,încât deveniţi suspicioasă. Descoperiţi că sunteţi minţită de cel iubit.

SCORPION

Cei din anturaj au nevoie de sprijinul dv. şi nu trebuie să vă supăraţi,ci doar să le atrageţi atenţia că exagerează. Descoperiţi joi că sunteţi mai cunoscută decât credeaţi. Popularitatea se dovedeşte a fi un factor de stres. Deşi „dreptatea” este de partea dv.,nu aveţi nicio şansă să fiţi crezută.

SĂGETĂTOR

Chiar dacă faceţi cheltuieli multe,deşi femeile din anturaj vă critică,iar rudele nu vă mai bagă în seamă deloc,aveţi noroc şi energie cât pentru două persoane. Nu vorbiţi mult,acţionaţi fără să cereţi sfatul nimănui şi obţineţi succes după succes. Se vor radicaliza aproape toate conflictele.

CAPRICORN

Poate apărea un conflict familial care se stinge în week-end. Puneţi bazele unui statut social de excepţie,care vă conferă şi mai multă siguranţă. Sunteţi felicitată,primiţi cadouri,bani ori invitaţii în alte ţări. Apare vineri o şansă financiară prin care se pot anula amenzi ori alt fel de datorii.

VĂRSĂTOR

Sunteţi în pericol din cauza programului încărcat. Este momentul să faceţi o pauză,pentru a nu apărea un blocaj psihic general. Puneţi însă,cu orice ocazie,în practică aşa zisele dv. calităţi de „mediator”. Sunteţi obligată să faceţi un memoriu pentru ca opiniile dv. să fie luate în seamă de şefi.

PEŞTI

Aveţi nevoie de linişte pentru a vă dedica noilor activităţi diverse şi bănoase. Nu sunteţi de acord cu risipa pe care o face partenerul de viaţă (sau colaboratorii apropiaţi) şi luaţi decizii pentru a-i îndepărta de resursele financiare. Vi se impune un regim alimentar şi vă supuneţi… câteva ore.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Aş dori să aflu ce-mi prezic astrele pentru viitor,pe toate planurile,dacă se poate. Va mulţumesc anticipat!”

Anca Ioana Aniţei,născută pe 3 ianuarie 1988,la ora 7:30,în oraşul Suceava.Soare şi Ascendent în Capricorn. Personalitate foarte puternică,caracterizată de pragmatism,energie excesivă,ambiţie şi dorinţă de afirmare. Cu trecerea timpului,este posibil să învăţaţi să păstraţi secrete acele „taine” care vă marchează destinul. Dacă ora de naştere este corectă,aveţi o viaţă cu evenimente stresante,legate atât de boli cronice,cât şi acute (ale dv. sau ale celor dragi). Veţi avea,întreaga viaţă,protectori foarte puternici şi bine intenţionaţi. În astrogramă,apar ca posibile două căsnicii. Cele mai frumoase aspecte pentru următorii zece ani vor apărea în domeniul financiar.