Poziţia misionarului

Singurul minus al acestei poziţii,sau cel mai deranjant,este acela că este atât de comună. Este enervant să repeţi zilnic aceeaşi experienţă. Cealaltă problemă aici este că partenerul e singurul care participă activ. Deci,ţine cont că,deşi este plăcut şi comod,la un moment dat poate deveni plictisitor.

Doggy stil

Această poziţie poate fi destul de apreciată,până ajungi să te gândeşti că,de fapt,mai toţi prietenii,vecinii şi chiar rudele tale este posibil să o fi încercat. Atunci parcă îţi piere tot cheful să mai faci sex în această poziţie.

Cowgirl

Cu toate că nu prea ai ce să reproşezi unei astfel de poziţii,adevărul este că,pe cât este de plăcută,pe atât este de periculoasă pentru penisul lui. Probabil niciun bărbat nu vrea să se gândească la faptul că el ar putea fi una dintre pacienţii care ajung cu penisul fracturat la spital.

Sexul sub duş

Ai văzut scena în atât de multe filme,încât nu poţi să nu te gândeşti că aceasta este una dintre cele mai romantice posturi. Tu stai în picioare,lipită de cabină,în timp ce el încearcă să te susţină,cu apa şiroindu-i pe cap,cu toate recipientele de şampon,gel de duş,balsam,mască,cremă sub duş,alt şampon şi aşa mai departe,împiedicându-l să găsească o poziţie confortabilă. Parcă deja nu îţi mai pare atât de romantică poziţia,nu? Ca să nu mai vorbim de faptul că cele mai multe accidente casnice se petrec la duş… în timp ce oamenii doar încearcă să se spele,ce să mai vorbim de făcut sexla duş?

Poziţia 69

Aceasta este o poziţie de sex incredibil de intimă. Pentru unii oameni,acest simplu aspect reprezintă o problemă în sine. Pentru alţii,ideea de a face sex oral,în timp ce li se face sex oral,le produce disconfort psihic. Iar pentru alţii,marea problemă este ideea de a face sex oral şi atât.