Nu,bărbaţii nu îşi doresc ca tu să faci ceva scandalos sau ciudat,ci doar să fii puţin mai îndrăzneaţă,în limite normale şi acceptabile. În cele ce urmează vei descoperi 6 lucruri pe care bărbaţii şi le doresc într-o relaţie.

1. Vor să li se vorbească murdar

Nu se aşteaptă să le spui exact ce simţi în fiecare moment,dar ai fi surprinsă să afli cât contează câteva cuvinte deocheate,spuse la momentul potrivit. Nu toată lumea se simte confortabil să vorbească vulgar,chiar şi doar în prezenţa iubitului,dar nu este nevoie să te aventurezi prea departe de zona de confort. Cuvinte şi expresii precum umed,"mă simt atât de bine," sau "mai tare" pot face în continuare minuni.

2. Vor să conducă partenera

Pentru bărbaţi,există puţine lucruri maiincitantedecât o fată care ştie ce vrea,şi există o mulţime de moduri diferite de a comunica asta unui tip. Asta nu înseamnă că se aşteaptă ca,din senin,tu să intri în dormitor îmbrăcată în asistentă sexy. Pur şi simplu,dacă îl împingi uşor pe pat şi îi ghidezi mâinile de-a lungul corpului tău,este semn că ai preluat tu iniţiativa… acum să menţii şi controlul. Preluarea controlului asupra următoarei poziţii poate fi,de asemenea,foarte fierbinte.

3. Doresc ca partenera să iniţieze poziţii noi

În cazul în care ai văzut într-un film o poziţie nouă pe care vrei să o încercaţi,nu te feri să îi dezvălui şi partenerului. Va fi încântat de iniţativa ta. Nici nu mai contează dacă poziţia este sau nu confortabilă sau dacă se poate pune în aplicare în cazul vostru. Important este să te vadă că eşti creativă în pat.

4. Visează să fie surprinşi

Unii bărbaţi pot fi intimidaţi dacă îşi văd iubita scoţând un vibrator de sub pat. Dar,câteva trucuri pentru a condimenta relaţia nu au cum să fie o idee proastă. Poţi să îl stârneşti în timp ce sunteţi în lift şi,de ce nu,să faceţi sex chiar acolo.

5. Îşi doresc să privească

Stimularea vizuală este foarte importantă pentru bărbaţi. O oglindă bine plasată este ideală,astfel încât el să aibă vedere la tot ce se întâmplă. Dar nu s-ar supăra nici dacă iubita s-ar uita şi ea. Dacă te simţi cu adevărat curajoasă,iubitul tău ar considera un cadou minunat şi o sesiune de masturbare.

6. Vor să mănânce pizza după sex

Ai putea crede că sunt puţini cei care îşi doresc să mănânce ceva consistent după o partidă de sex,dar nu este deloc aşa.