Mulţi nu sunt conştienţi că limbajul are un rol foarte important atât în timpul,cât şi după o partidă de sex.Femeilor le place să audă cuvintele potrivite după ce fac dragoste,iar nişte şoapte fierbinţi,pot să-i facă pe ambii parteneri să mai dorească o rundă de pasiune.

 

„Nu te mişca ...“

 

Nicio altă frază nu are puterea de a face ca o femeie să se mişte,chiar dacă ar vrea. Pentru ca vraja dintre parteneri să nu se destrame,este important ca,după partida de sex,partenerul să-i spună acesteia ce-şi doreşte. Dacă vrea să-i simtă trupul lângă al lui,nu trebuie decât să-şi exprime dorinţa.

 

„Eşti incredibilă“

 

Acest lucru nu trebuie să se rezume doar la actul sexual în sine,ci la tot ce reprezintă femeia pentru partener:corpul ei,felul în care se mişcă,personalitatea ei,întreaga experienţă. Auzind această frază rostită de bărbatul iubit,nu doar că o reasigură pe femeie cu privire la prestanţa ei în dormitor,ci şi că el se va întoarce la ea,după această experienţă.

 

„Te iubesc...“

 

Femeilor le place când partenerul de viaţă observă şi cele mai mici detalii despre ele,detalii care uneori poate că şi lor de scapă,însă lor nu. Ba mai mult,primesc şi complimente. Mai mult decât atât,imediat după actul amoros,femeile au nevoie să ştie că partenerul este cu mintea tot la ele. De aceea,este momentul potrivit pentru încă un „te iubesc“.

 

„Nu am fost cu nicio femeie ca tine“

 

Este important ca femeia să se simtă unică,ca şi cum doar ea este capabilă să-l ducă pe bărbatul cu care este pe acele culmi ale plăcerii cum nu a făcut-o nicio altă femeie până atunci. Şoptindu-i în ureche cât de specială este ea pentru el,partenera va şti cât este de apreciată şi,deopotrivă,de iubită.

Credit foto:www.positivemed.com