Cum să arăţi fabulos în 7 zile

Este un regim foarte popular printre vedetele de peste Ocean şi constă dintr-o cură de fructe sărace în calorii,dar bogate în fibre şi vitamine,fiind foarte diuretică. După primele 7 zile de cură,se reintroduc în alimentaţie cantităţi mici de carne albă,cereale,lactate,feculenţi.

Hipocalorică,cu aport important de minerale şi vitamine,cura îţi privează totuşi organismul de proteine şi de lipide,ceea ce duce mai ales la pierderi de masă musculară. Dar,adoptată pe termen scurt,şi cu ajutorul nepreţuit al suplimentelor alimentare,dieta te ajută să intri în rochia mult dorită şi să arăţi fabulos la braţul alesului inimii tale.

Principiul dietei şi fructele recomandate

Dacă ai stomacul suficient de rezistent ca să digeri zi de zi numai fructe,iată lista celor acceptate de regimul Hollywood:Ananas;Mango;Papaia;Kiwi;Fructul pasiunii;Grepfrut sau portocale acre (a se evita cele dulci)

După cum bine ai observat,banana nu se află pe listă,din cauza conţinutului ridicat de zaharuri. Poţi completa lista,în funcţie de sezon,cu caise,pepene roşu,mere,zmeură,afine.

Principiul regimului e următorul:Consumă numai fructe exotice la fiecare din cele 3 mese cotidiene,timp de 7 zile .Odată trecute cele 7 zile,începe să consumi mici cantităţi de cereale,alimente hrănitoare,carne – cu accent pe proteine – între cele 3 mese cotidiene. Este important să respecţi intervalul de 2 ore între consumul de fructe şi cel de carne.

Regulile de urmat şi meniul tău

Regulile regimului cer să nu variezi prea mult alimentele pe care le-ai introdus în cură. Adică,dacă lunea e „zi de ananas şi kiwi”,te delectezi numai cu ananas şi kiwi,de dimineaţa până seara,fără limită la cantităţi. Şi,atenţie! La o masă,consumi doar un singur tip de fruct!

După ce reintroduci proteinele în regim,dacă într-o zi optezi pentru carne de pui,continui să consumi carne de pui tot restul zilei,în intervalele permise.

Fă-ţi tabelul „3 fructe pe zi”:  lunea – zi de ananas,grepfrut şi kiwi,marţea – zi de mango,papaia,portocale,miercurea – zi de fructul pasiunii,pepene roşu,grepfrut etc. După o săptămână,refă tabelul,introducând în intervalele dintre mese un singur tip de aliment:carne albă,feculenţi,cereale,lactate. Respectă intervalul de 2 ore între consumul de fructe şi cel de carne/alimente nutritive/lactate.