Probabil ai auzit de multe ori de poziţia cowgirl inversă. Totuşi,ea nu a fost inventată astfel încât oamenii să se bucure de un nou nivel al intensităţii sexuale. Poziţia de sex cowgirl inversă a fost creată de industria filmelor pentru adulţi pentru a distra oamenii,oferind o vedere cât mai amplă asupra organelor genitale.

Nu poţi comunica cu partenerul

Se pare că libertatea de mişcare este mai redusă decât la poziţia cowgirl normală,iar stimularea clitorisului nu este nici pe departe mai bună. Ca să nu mai vorbim de contactul vizual,care lipseşte cu desăvârşire.

Citeşte şi:Jocul seducţiei:Cât de devreme e prea devreme să faci sex?

Conţine cuvântul vacă

Poziţia în sine are un nume de toată jena. Cowgirl inversă înseamnă văcăriţă înversă. Luat ad literam mai înseamnă şi vacă (cow) şi fată (girl). Cui îi place o poziţie în care trebuie să stea ca o vacă? Deşi,serios vorbind,nu am văzut nicio vacă să stea în genunchi,cu spatele la taur. Şi apoi,de ce am vrea să invocăm imaginea unui animal atunci când facem sex?

Te plictiseşti

Atunci când eşti în poziţia cowgirl inversă nu ai mare lucru de făcut. Te mai uiţi pe pereţi,analizezi ce are iubitul prin casă. Dacă nu e un sensibil,ai putea chiar să îţi pileşti unghiile. Oh,nu! Nu mă lua în serios... dacă nu vrei să îl pierzi definitiv.

Ai nevoie de antrenament

Nu poţi să fii o momâie şi să faci sex din poziţia cowgirl inversă. Asta este o poziţie pentru cele experimentate. Serios. E ca şi cum ai face genuflexiuni... iar dacă partenerulcrede că te mai simţi şi bine şi amână punctul culminant,s-ar putea să te alegi doar cu o mare frustrare.

Nu-ţi poţi ascunde posteriorul

Fie că te-ai trezit de dimineaţă cu un mare coş pe fund,că ai celulită sau că pur şi simplu nu eşti mulţumită de posteriorul tău,din această poziţie iubitul are cea mai clară privelişte a ceea ce tu vrei să ascunzi. Trebuie să fii 100% mândră de dosul tău pentru a face sex din această poziţie.  

Citeşte şi:Cele mai jenante situaţii când faci sex

Penisul lui riscă să iasă sau mai rău...

Dacă doar ar ieşi,nu e mare lucru,îl băgaţi la loc,dar din această poziţie sunt mari riscurile să ajungeţi direct la urgenţe,cu organul genital fracturat. Nu ai vrea să ai pe conştiinţă aşa ceva.