O zi memorabilă


Când partenerul îţi propune să vă logodiţi, momentul capătă o semnificaţie aparte. În timp ce unele cupluri urmează o serie de tradiţii legate de oficierea căsătoriei, alţii sunt mai nonconformişti şi preferă să facă tot ceea ce le trece prin cap atunci când simt. Oricum ar fi, logodna este o experienţă unică, pe care nu ai cum să o simţi pe deplin dacă nu îţi doreşti cu adevărat să te căsătoreşti alături de alesul inimii.

Decembrie, o lună magică


Dacă nu ştiai, decembrie este cel mai potrivit moment de a cere pe cineva în căsătorie. Potrivit unui studiu realizat de Bridebook.co.uk, mai mult de jumătate din toate angajamentele din lună apar în săptămâna ce precede Ajunul Crăciunului, mai exact pe data de 19 decembrie. După examinarea datelor lunare din angajamentele de anul trecut, se pare că cea mai bună zi pentru propuneri în acest an va fi sâmbătă, 23 decembrie. „Din punct de vedere istoric, weekend-ul de Crăciun a fost dintotdeauna un moment prielnic pentru oamenii care îşi doresc să se căsătorească“, a precizat un purtător de cuvânt al mărcii. Acum că stăm să ne gândim, motivul alegerii acestei perioade este plauzibil. De vreme ce familia şi prietenii s-au adunat deja pentru a sărbători Crăciunul, de ce nu ar fi un moment bun şi pentru anunţarea unei logodne?

Familia îţi dă un imbold


Nu numai sărbătorile te fac fericită alături de familie, dar şi cei care sunt în jurul tău contribuie la bucuria ta. Poate că îţi admiri părinţii şi îi ai drept model sau poate ai văzut în familie cupluri care nu s-au despărţit nici după 30 de ani şi îţi doreşti să îţi întemeiezi o familie asemănătoare. Potrivit psihologilor, sentimentul de apartenenţă la un cămin te determină să îţi doreşti din ce în ce mai mult să îţi creezi propria ta familie încă de la primele luni ale relaţiei de cuplu, alături de care să ai parte de cele mai frumoase experienţe.

Sursă foto: www.pinterest.com