Ceaiul care distruge celulele canceroase în 48 de ore. Cum îl prepari

ceai ceai de papadie cancer 39090400 jpeg

Ceaiul care distruge celulele canceroase în 48 de ore se prepară din păpădie. Cercetarile efectuate la Universitatea din Windsor, Canada, au scos la lumina efectele benefice ale acestei plante, dand astfel o sansa in plus pacientilor cu cancer.

Cercetările arată că păpădia dezintegrează celulele canceroase în 48 de ore, fără a afecta şi celulele sănătoase. Tratamentul continuu cu rădăcină de păpădie poate distruge o bună parte din celulele canceroase, scrie bzi.ro.

Ceaiul care distruge celulele canceroase

Ingrediente:

8 flori de păpădie

350 ml de apă clocotită

zahar brun după gust

Toarnă apă clocotită peste flori şi lasă florile la infuzat timp de 5 minute. Apoi poţi adauga zahar brun sau îl poţi bea simplu, neîndulcit.

Reţetă ceai din rădăcinaă de păpădie

Ingrediente:

1 lingură de rădăcină de păpădie prajită

½ lingură de ghimbir proaspăt tocat

350 ml de apă

miere sau zahăr brun după gust

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele într-un vas, cu excepţia mierii, şi se aduce apa la punctul de fierbere. Se fierbe apa timp de 5 -10 minute, apoi se strecoară amestecul, se adaugă miere după ce s-a răcit şi se serveşte rece.

Trebuie sa scoti cu grija din pamant radacinile de papadie. Apoi spala-le bine pentru a indeparta urmele de pamant si de murdarie. Taie radacinile in bucati cam de marimea degetului mare si pune-le in apa rece, amestecand ocazional. Acest lucru ajuta la indepartarea urmelor de murdarie ramase.

Taie din nou radacinile, de data aceasta ceva mai marunt. Acum sunt gata de prajire. Pune-le intr-o folie pentru prajituri si baga-le la cuptor. Seteaza cuptorul la o temperatura de 180 de grade si lasa-le timp de 90 de minute.