Iată care sunt aceste ceaiuri:

1. Ceaiul de anason

Acest ceai în afară că te relaxează,te ajută să slăbeşti. Datorită compuşilor pe care îi conţine ceaiul,ard mai repede grăsimile şi te ajută să ai un somn odihnitor.

2. Ceaiul de coacăze

Acest ceai de coacăze scade nivelul de zahăr din sânge şi te ajută să te odihneşti mai bine.  

3. Ceaiul oolog

Acest ceai oriental,este o varietate de ceai chinezesc celebru pentru capacitatea sa care ajută în procesul de slăbit,având un gust delicios şi o culoarea albastră.

4. Ceaiul verde

Acest ceai este foarte rafinat. Este bogat în antioxidanţi şi nu are cofeină,făcându-l ideal pentru a-l putea bea şi seara. Acesta ajută la lupta împotriva constipaţiei şi ca inflamator împotriva durerilor abdominale.

5. Ceaiul de trandafir

În acest ceai se folosesc doar petalele la trandafir. Acest ceai are efect detoxifiant,iar aroma lui este delicioasă şi intensă. La fel ca alte ceaiuri,şi acesta are un puternic efect diuretic,care ajută la eliminarea substanţelor toxice din organism care se pot depune,formând straturi adipoase.  

6. Ceaiul de tei

Acest ceai merge foarte bine în combinaţie cu sucul de la o lămâie. Are efect calmant,dar te ajută să slăbeşti,arzând grăsimile. Acest ceai este perfect mai ales toamna şi iarna,deoarece are un gust deosebit,iar sucul de lămâie îl face şi mai gustos.