Ceapa-sursă de vitamine şi antioxidanţi

Ceapa are un conţinut bogat de vitamine A,E şi în special C,care sunt cunoscute pentru beneficiile asupra pielii. Pielea ta va fi catifelată şi strălucitoare. Vitamina C deschide pielea la culoare. Ceapa are şi un conţinut bogat de antioxidanţi care te ajută în lupta cu razele UV,care sunt nocive pentru pielea ta deoarece accelerează procesul de îmbătrânire. Această legumă-minune te ajută,de asemenea,să scapi de petele de pe piele.


Citeşte şi:

Mirosul de ceapă te scapă de insomnie

Remedii cu ceapă verde


Ceapa-aliat în lupta cu acneea

Dacă te numeri printre persoanele care se confruntă cu acneea,este recomandat să mănânci ceapă crudă deoarece aceasta are proprietăţi anti-inflamatorii. Acestea te vor ajuta să te lupţi cu acneea şi să ai o piele curată timp îndelungat.

Scapă de impurităţi cu ajutorul cepei

Pentru a îndepărta impurităţile de pe faţă tindem să folosim demachiante,loţiuni tonice,creme exfoliante şi măşti. Trebuie să ştii că ceapa are un conţinut bogat de antioxidanţi,care te ajută să scapi de impurităţi. Astfel pielea ta va arăta şi se va simţi bine.

Încetineşte procesul de îmbătrânire al pielii

Dacă eşti interesată de produsele anti-îmbătrânire trebuie să ştii că această legumă are un conţinut bogat de quercitină,un puternic antioxidant. Quercitina te ajută în lupta cu ridurile şi se găseşte în toate tipurile de ceapă,cu excepţia celei albe.