1. Balanţă

Acesta este cel mai frumos şi mai plăcut semn. Nu te vor răni niciodată în mod intenţionat. Sunt oameni care cred în destin şi în karma, de aceea ei încearcă mereu să facă tot ce pot.Un nativ Balanţă poate face multe pentru tine, fără să ceară nimic la schimb.

2. Scorpion

Scorpionul este pe locul al doilea al acestui clasament. Scorpionii preţuiesc cu adevărat caracteristici precum încrederea şi loialitatea. Când îşi dau seama că eşti demn de încredere, ei vor fi întotdeauna sinceri cu tine şi îţi vor oferi sprijin şi protecţie. Sunt, de asemenea, foarte empatici. Dacă ai un prieten Scorpion, probabil veţi fi prieteni pe viaţă.

3. Peşti

Oamenii care s-au născut sub zodia Peşti sunt foarte emoţionali. Dar datorită acestui fapt ei creează relaţii profunde cu alte persoane. Ei sunt empatici – acesta fiind probabil cel mai simpatic semn dintre toate.

4. Gemeni

Gemenii se poziţionează pe locul al patrulea al clasamentului de astăzi. Oamenii născuţi sub semnul Gemeni sunt adevăraţi gânditori, sunt idealişti, dar sunt şi ei foarte sociabili. Ceea ce face din ei prietenii perfecţi cu care nu numai că ai o conversaţie mai profundă, ci şi petreci timp relaxant în compania lor plăcută. În plus, au capacitatea de a fi două persoane diferite în acelaşi timp.

5. Leu

Nativii Leu au capacitatea de a-i încânta pe toţi. Sunt prieteni pe care toată lumea doreşte să-i aibă pentru că prieteniile lor sunt cu adevărat oneste şi când găsesc pe cineva cu care au multe lucruri în comun, este o relaţie care face viaţa amândurora mult mai bună. Un prieten Leu va fi primul care îţi sare în ajutor.


Sursă: mirunastie.com