Bărbatul Vărsător

În vreme ce femeia Vărsător este şi ea o mamă bună, problema ei este că poate fi puţin cam distantă faţă de copiii ei. Aceeaşi tendinţa o are şi bărbatul Vărsător, dar în cazul figurii paterne acest lucru este mai puţin problematic. De fapt, tatăl Vărsător le lasă o moştenire genetică foarte bogată copiilor săi. Această zodie de aer are o inteligenţă analitică foarte dezvoltată, pe care o transmite şi urmaşilor. În plus, tatăl Vărsător îi învaţă pe copiii lui să argumenteze logic şi să treacă prin filtrul propriei gândiri tot ceea ce învaţă. Bărbatul Vărsător este un tată inteligent, deschis la minte, dornic să îi îi înveţe pe cei mici să aibă o gândire liberă şi să îşi folosească din plin inteligenţa. 

Bărbatul Capricorn

Zodia Capricorn este un alt semn inteligent al horoscopului, având tot o inteligenţă practică, precum Taurul, care este însă completată şi de o doză mai mare de creativitate, în special când vine vorba de rezolvarea problemelor. Tatăl Capricorn este destul de strict, ce-i drept, dar în acelaşi timp le oferă copiilor o educaţie impecabilă. El ştie exact cât să îi răsfeţe şi cât să îi certe, fără a exagera în nicio direcţie. Copiii lui sunt deştepţi şi siguri pe ei, având aspiraţii înalte încă de când sunt mici. Şi ei pot ajunge premianţii clasei, pentru că îşi doresc din tot sufletul să îşi mulţumească tatăl şi să îi urmeze modelul.

Bărbatul Leu

Bărbatul Leu este cel mai bun tătic din zodiac! Copiii lui moştenesc de la el cele mai de seamă calităţi: inteligenţă, creativitate, spontaneitate, intuiţie şi dorinţa de a reuşi. Leul este un conducător din fire şi ştie exact cum să îşi îndrume copiii cu o autoritate care nu trece graniţa spre tiranie. Micuţii lui sunt foarte energici şi creativi, fiind mereu puşi pe noi descoperiri. Aproape tot ceea ce învaţă la şcoală este foarte simplu de înţeles pentru ei. De aceea, nu este exclus ca ei să ajungă departe, mai ales că Leul nu acceptă decât cea mai bună educaţie pentru copiii lui.

Sursa: zodiata.com