Principalul ingredient din compoziţia siropului care ajută la slăbit este hreanul,deoarece acest condiment conţine din plin vitaminele B1,B2,B6 şi C,cât şi mineralele magneziu,fier,potasiu şi fosfor.

Sirop de hrean pentru slăbit - Licoarea curăţă organismul

Datorită substanţelor pe care le conţine,hreanul curăţă organismul,accelerează metabolismul,reduce senzaţia de oboseală şi,în acelaşi timp,favorizează dezvoltarea bacteriilor „bune” de la nivelul sistemului digestiv.

Acest sirop elimină grăsimile în exces de la nivelul abdomenului şi împiedică retenţia de apă în corp. În plus,siropul are rolul de a accelera funcţiile creierului,îmbunătăţind astfel memoria auzul şi vederea. Pe perioada în care iei acest sirop miraculos,este indicat să facă şi exerciţii cardio. Astfel,efectele benefice vor fi vizibile în scurt timp.

Muşcături de insecte

Cum se prepară şi cum se foloseşte

Pentru a prepara acest sirop de hrean pentru slăbit, ai nevoie de:125 grame de hrean,4 lămâi,3 linguri de miere,2 linguriţe de scorţişoară şi o bucăţică de rădăcină de ghimbir (2 cm).

Amestecă hreanul şi ghimbirul în blender,stoarce lămâile în compoziţia rezultată,apoi blendează ingredientele pentru încă 2-3 minute. Adaugă şi restul ingredientelor,după care amestecă până când compoziţia devine omogenă. Siropul obţinut se depozitează într-un borcan de sticlă,care se închide etanş.

Cum se ţine cura cu sirop de hrean pentru slăbit

Cura cu sirop se ţine astfel:se ia câte o lingură de 2 ori pe zi,înaintea meselor principale sau după ce faci exerciţii cardio. Siropul se consumă 3 săptămâni,după care se face o pauză de câteva zile şi,dacă mai este necesar,se mai reia cura pentru încă 3 săptămâni.