Rac

Bărbaţii născuţi în această zodie sunt, fără doar şi poate, perfecţi pentru a trăi o poveste de iubire împlinită, întrucât sunt romantici şi, mai mult de atât, vor face totul ca să te surprindă şi să-ţi aducă fericirea pe chip. Totuşi, ea trebuie să aibă grijă pentru că acest reprezentant este destul de sensibil şi poate fi rănit cu uşurinţă, caz în care îşi poate schimbă treptat atitudinea la polul opus.


Peşti 

Ar putea fi desemnat cu uşurinţă ”cel mai bun soţ din horoscop”, întrucât ştie să-şi susţină soţia în tot ceea ce face şi, mai mult de atât, o iubeşte fără limite. Ba mai mult, ar putea să facă orice ca să o păstreze alături şi nici nu este infidel. 


Taur

Bărbaţi născuţi în această zodie sunt cunoscuţi pentru faptul că se dedică familiei trup şi suflet. Ba mai mult, este fidel, aşa că nu sunt şanse să cadă pradă tentaţiilor din jur. În plus, este muncitor, cumpătat în privinţa banilor şi priceput la activităţile din gospodărie. Ştie, de asemenea, să îşi răsfeţe nevasta şi să o conducă pe culmile plăcerilor în pat. Aşadar, dacă eşti într-o relaţie cu un astfel de nativ, nu mai sta pe gânduri, ci pune mâna pe el.