Sucul de ananaseste un remediu de cinci ori mai eficient decât siropurile destinate combaterii tusei. Descoperă ce îl face să fie un tratament atât de bun în caz de răceală.

Oferă jumătate din doza zilnică necesară de vitamina C

Un pahar cu suc proaspăt de ananas conţine jumătate din doza zilnică necesară de vitamina C,care are un rol important în creşterea imunităţii. De asemenea,sucul de ananas,abundă în bromelină,o enzimă care are proprietăţi antiinflamatoare şi de combatere a bacteriilor „rele” din corp.

Îndepărtează mucusul în exces

Dacă ai nasul înfundat,mucusul se acumulează în exces la nivelul căilor respiratorii,declanşând tusea iritativă,seacă. Specialiştii susţin că administrarea unei băuturi preparată din suc de ananas,miere,sare şi piper dizolvă mucusul format şi uşurează simptomele răcelii,prevenind astfel afectarea căilor respiratorii şi a plămânilor.

Grăbeşte refacerea corpului

Mai multe studii efectuate de-a lungul timpului arată că sucul natural din ananas combate de cinci ori mai repede tusea decât siropurile sau alte medicamente care se găsesc în plafaruri şi farmacii.

Cel mai eficient remediu care combate tusea- Reţeta miraculoasă 

Pentru efecte maxime,bea suc de ananas în combinaţie cu alte ingrediente.

Ai nevoie de o cană cu suc proaspăt de ananas,un sfert de cană cu suc de lămâie,o bucăţică mică de ghimbir,o lingură de miere bio şi o jumătate de linguriţă de ardei iute de cayenne. Băutura se consuma în fiecare zi,până la ameliorarea simptomelor.