În timp ce pentru unii poate părea ceva normal,pentru majoritatea anumite tradiţii de nuntă sunt pur şi simplu bizare. După ce vei citi ce găselniţe au animte popoare,cu singuranţă te vei gândi de două ori înainte de a decide unde va avea loc nunta voastră.

Mireasa trebuie să plângă

Sigur că nu este nimic neobişnuit să vezi mirele,mireasa sau chiar rudele apropiate ale acestora plângând în timpul ceremoniei. Totuşi,partidele de plâns ale viitoarelor mirese din Tuja,China,sunt adevărate spectacole. Cu o lună înainte de nuntă,mireasa va începe să plângă timp de o oră pe zi. Pe măsură ce nunta se apropie,mama şi bunica fetei se alătură. Acesta ar trebui să fie un spectacol simbolic de bucurie,cu toate că,recunosc,am văzut şi tradiţii mai vesele de atât.

Viitorul unei căsnicii scăldate în sânge

Dacă eşti o persoană mai sensibilă,care adoră animăluţele,poate ar fi bine să nu citeşti despre această tradiţie. Unii mongolezi,viitori soţi,sunt puşi să omoare un pui de animal,în timp ce ţin împreună cuţitul în mâini. Chiar dacă pare crud,tradiţia nu se opreşte aici. Ei trebuie să caute apoi prin intestinele animalului până când îi găsesc ficatul,şi numai dacă ficatul este sănătos celor doi tineri le este permis să stabilească data nunţii.

Blestemul miresei

În India,o femeie născută în timpul perioadei astrologice în care Marte şi Saturn sunt împreună în cadrul "celei de-a şaptea case” este blestematăsă rămână văduvă de tânără.  Singura modalitate de a se scăpa de acest blestem este să se căsătorească cu un copac,înainte să se mărite cu un bărbat. Da,ai înţeles bine. Un copac. După asta,arborele trebuie să fie tăiat de la rădăcini,pentru a rupe astfel blestemul.

Roşu Împărat şi ginerică

În Fiji,un bărbat nu merge cu mâna goală,atunci când se duce la tatăl alesei inimii lui pentru a cere permisiunea de a se căsători cu fiica lui. El trebuie să aducă,de asemenea,un dinte de pui de balenă. Exact ca în basmele cu Roşu Împărat,când ginerele trebuia să dovedească faptul că este dispus să facă orice pentru a cuceri inima miresei şi a câştiga încrederea tatălui ei.

Tatăl îşi scuipă fiica înainte de nuntă

Este întotdeauna greu pentru un tată să îşi lase fiica pe mâinile unui necunoscut. Această idee este prezentată însă într-un mod destul de neobişnuit de locuitorii din Massai,Kenya. La o nuntă în Massai,este ceva normal ca tatăl miresei să îşi binecuvânteze fiica scuipând-o pe cap şi pe sâni,înainte ca tânăra să plece cu soţul ei. Ce poate fi mai drăguţ?