Cele mai bune antibiotice naturale

1 81080 original jpg jpeg

Antibioticele luate în exces au un efect negativ asupra sănătăţii, deoarece creeaă o rezistenţă în organism, afectează flora bacteriană din intestine şi anticorpii. În schimb, antibioticele naturale nu provoacă rezistenţă bacteriană. Sunt cel mai bun mod de a preveni infecţiile uşoare şi de a întări sistemul imunitar.

Cum funcţionează antibioticele naturale

Antibioticele naturale sunt alimente sau plante medicinale care conţin anumite substanţe nutritive sau ingrediente active care au un efect pozitiv asupra diferitelor funcţii ale corpului. În mod normal, ele îmbunătăţesc regenerarea celulară şi întăresc sistemul imunitar. În acest fel, prin depăşirea în mod natural a bolii, corpul este mai puternic şi mult mai activ împotriva germenilor sau agenţilor patogeni.

Cele mai bune antibiotice naturale

Propolisul

Propolisul este considerat cel mai bun antibiotic natural. este bogat în uleiuri esenţiale bioflavonoide, oligoelemente, vitamine şi aminoacizi.

5 picături pe stomacul gol în fiecare zi.

: 5 picături la fiecare oră.

Usturoiul

Usturoiul este un antibiotic natural foarte eficient pentru a elimina germenii patogeni fără a afecta bacteriile bune. Acest lucru se datorează faptului că conţine alicină şi mulţi alţi compuşi. Consumă usturoi pentru a preveni orice infecţie din corp.

Echinacea

Echinacea este o plantă medicinală care întăreşte sistemul imunitar şi luptă împotriva viruşilor şi infecţiilor. Cu toate acestea, persoanele care suferă de boli autoimune ar trebui să consulte un specialist medical. În plus, nu este recomandat să se folosească echinacea pe perioade lungi, ci numai când este nevoie.

Uleiul esenţial de oregano

Acest ulei esenţial puternic combate infecţiile bacteriene şi fungice şi paraziţi. poţi să-l cosnumi oral sau să-l utilizezi topic. Asigură-te că este de înaltă calitate şi bun pentru consum. Poţi lua o picătură de ulei de două ori pe zi, amestecat cu miere şi ulei de măsline.

Mierea

Mierea nu este la fel de puternică ca propolisul. Cu toate acestea, nu trebuie să îi fie subapreciată valoarea nutritivă şi numeroasele beneficii pe care le are asupra sănătăţii. În fond, mierea este una dintre cele mai bune antibiotice preventive, deoarece poate fi consumată moderat în fiecare zi.

Lămâia

Lămâia are proprietăţi antibiotice, care se găsesc în coajă. Foloseşte coajă de lămâie bio în sucuri, piureuri, salate, smoothie-uri. Spală fructul foarte bine înainte.