O modalitate bună de a scăpa de kilogramele în plus este "sexul sportiv". Dragostea vulcanică, actul sexual în care se lasă cu rostogoliri, răsuciri şi controrsionari, cu mişcare multă adică, poate arde până la 700 de calorii.

În acelaşi timp, sexul mai potolit şi mai puţîn viguros poate produce arderi de cel puţin 200 de calorii. 

Turează motoarele la maxim şi bucură-te din plin de momentele fierbinţi în doi, cu atât mai mult cu cât există câteva poziţii sexuale care te ajută să arzi mai repede caloriile.


În picioare

Când aveţi parte de momentul vostru intim, sexul în picioare poate fi mult mai solicitant, asta pentru că trebuie să menţii atât greutatea ta, cât şi a partenerului şi, în acest sens, mai multe grupe de muşchi lucrează, în special muşchiul gluteal şi gambele.


Poziţia misionarului

Deşi este asociată cu o viaţă sexuală mai puţin aventuroasă, poziţia misionarului este ideală pentru arderea grăsimilor. În această situaţie se lucrează muşchiul gluteal, coapsele, muşchii abdomenului şi, în funcţie de poziţia ta exactă, poţi lucra şi braţele. 


Cowgirl

Iată o poziţie care vine în favoarea femeilor. Dacă ţi-ai propus să arzi câteva calorii şi să-ţi lucrezi muşchiul gluteal, abdomenul şi coapsele, stai deasupra. Avantajul acestei poziţii sexuale stă în faptul că poţi controla mişcările şi intensitatea actului sexual. 


Doggy style

În această poziţie, bărbatul va lucra eficient muşchiul gluteal şi abdomenul, în timp ce femeile vor lucra tricepsul, pieptul, abdomenul şi picioarele.


Sursă: csid.ro