Taur

Nativul Taur nu este chiar atât de impulsiv precum se spune. Ştie să proceseze lucrurile înainte de a reacţiona sau a răbufni. Din caz că lucrurile scapă de sub control, el preferă să se oprească decât să înceapă un scandal monstru. Îşi cunoaşte temperamentul şi face tot posibilul să se abţină, însă nu trebuie enervat în mod intenţionat.

Balanţă

Echilibrată şi raţională, nativa Balanţă urăşte conflictele aşa că înainte de a spune ceva, preferă să se gândească de 10 ori. Nu se enervează repede şi nici nu aruncă vorbe la întâmplare. Îi place să trăiască frumos şi sigur, iar răbdarea ei chiar este o virtute de apreciat. Îşi găseşte fericirea în lucruri simple, care o fac liniştită şi îi dau acea armonie interioară.

Scorpion

Nativul Scorpion este foarte decis când vine vorba de a-şi seta priorităţile. Înainte de a reacţiona, se gândeşte la binele propriu şi la cum îi poate afecta o anumită situaţie starea de spirit. Dacă i se întâmplă ceva, nu va uita prea curând, însă nu se va răzbuna pe moment, ci va căuta retribuţia la o dată ulterioară.

Vărsător

Mulţumit de felul său de a fi, nativul Vărsător este o persoană foarte comodă, care consideră că nu are nimic de demonstrat nimănui. Poate aduce orice fel de argument când vine vorba de propria persoană cu o calmitate ieşită din comun, chiar şi atunci când este ameninţat. Preferă să facă pace şi fie cât mai diplomat, întrucât detestă rivalitatea.

Peşti

Nativul Peşti este o persoană sensibilă, aşa că evită pe cât posibil să se simtă copleşit de situaţie. Nu reacţionează nervos, nici măcar în situaţii stresante, însă nici nu se implică aşa cum ar trebui din această cauză. Preferă să stea deoparte şi să privească de pe margine cum luptă alţii pentru o soartă mai bună. Este, totuşi, o persoană pe care te poţi sprijini la nevoie.

Sursă foto: www.pixabay.com