Gemeni

Dacă la începutul anului aveai toate motivele să fii tristă şi să suferi de depresie, află că fericirea îţi bate la uşă, aşa că trebuie să îi deschizi. O persoană minunată va apărea în viaţa ta, exact ca o rază de soare, care te va lumina şi îţi va readuce zâmbetul pe buze. În plus, s-ar putea să găseşti bucuria în câteva lucruri mărunte din preajma ta, cărora înainte nu le dădeai mai deloc importanţă.

Leu

Deşi fericirea este scumpă pentru tine, în prezent nu mai ţii cont de bani când vine vorba de bucuria sufletului tău. Fie că mergi într-o binemeritată vacanţă, fie că îţi cumperi ceva frumos de îmbrăcat, doar pentru tine, acest lucru te binedispune şi te mai scoate din rutină. La mijloc de an, o oportunitate majoră în carieră s-ar putea să îţi aducă şi mai multe zile fericite.

Balanţă

Pentru tine, fericirea se rezumă la dragoste, la acel sentiment sublim, după care tânjeşti de atâta timp. Anul acesta, vei avea toate motivele să zâmbeşti şi să renaşti, asta pentru că vei întâlni pe cineva care să îţi schimbe complet viaţa. Vei trăi într-o euforie continuă, vei fi mai visătoare şi vei încerca să laşi deoparte grijile. Încearcă să renunţi şi la timiditate şi fii cât mai expansivă, ca partenerul să te cunoască mai îndeaproape.

Săgetător

Despre tine, se poate spune că ai tras lozul câştigător, căci vei fi cea mai fericită zodie a anului. Practic, vei avea împliniri pe toate planurile, însă mulţumirile vor veni în mod progresiv, şi nu toate în acelaşi timp, aşa cum te-ai fi aşteptat. Vei avea şansa să îţi recâştigi încrederea în sine printr-o nouă oportunitate în carieră şi, cel mai probabil, vei cunoaşte o persoană specială, care te va schimba în bine în totalitate. Deci, ce mai aştepţi? Zâmbeşte!

Sursă foto: www.sayidaty.net