1.Taur

Femeia taur este o persoană puternică,hotărâtă,căreia îi place să deţină controlul şi să seducă. Nu ar fi fost zodiac fierbinte dacă pe listă nu s-ar fi aflat şi nativa acestei zodii,semn al feminităţii. Ştie să zăpăcească bărbaţii numai cu o privire,iar atunci când sărută,partenerul este purtat pe cele mai înalte culmi ale plăcerii,iar când se aprinde,pasiunea sa arzătoare este fără egal.

2. Gemeni

Este impulsivă şi acţionează rapid. Pentru o partidă de sex sălbatic,femeia gemeni este partenerul ideal. Totuşi,sunt şi momente când îi place să fie tratată cu blândeţe,ca şi când ar fi cea mai importantă femeie din lume. Cine acordă atenţie nativei acestei zodii are numai de câştigat. Cel mai important este că pe ea nu o doare niciodată capul când este vorba de sex. Vara,pe malul mării,este partenera ideală pentru sex ca în filme.

3.Leu

Orgolioasă din fire,femeia leu nu umblă cu jumătăţi de măsură. Îi place să incite,să fie mereu provocatoare,să stârnească interesul bărbaţilor. Nimic nu o incită mai mult,decât complimentele şi laudele la adresa ei. Totuşi,cel care îi câştigă inima se va bucura de toată atenţia ei,iar nopţile fierbinţi nu vor fi deloc rare.

4. Berbec

Deşi ocupă abia locul 4,femeia berbec nu este mai puţin fierbinte decât celelalte zodii... poate doar un pic. Este destul de uşor de sedus şi îi place să se bucure de toată atenţia bărbaţilor,nu doar de a partenerului ei. La rândul ei,are o putere de atracţie irezistibilă,aşa că nu este greu ca masculii să cadă la picioarele ei. Este sexy chiar şi când are câteva kilograme în plus,iar în pat se mişcă precum o felină.

5.Vărsător

Deşi este rece şi calculată,nativa acestei zodii este ca un vulcan atunci când se aprinde. Cu gândul la tot ce e luxos,o bijuterie sau o escapadă romantică va transforma vărsătoarea în amanta ideală. Asta nu înseamnă că este materialistă,ci doar că iubeşte cadourile cu gust.