Iată cele mai frecvente greşeli care îţi îmbătrânesc tenul. Probabil că pe multe le faci şi tu, fără să îţi dai seama cât sunt de nocive. 

1. Foloseşti gomajul prea des

Scrub-ul îţi poate afecta pielea, aşa că foloseşte produse de îngrijire ce conţin acid pentru a elimina murdăria din pori.

2. Foloseşti doar cremă antirid şi uiţi de hidratare

Din păcate, doar vizita la medicul estetician ne scapă complet de riduri. Însă vestea bună este că poţi întârzia apariţia lor, aşa că fii sigură că foloseşti mereu o cremă hidratantă.


3. Îţi ştergi faţa cu un prosop

Nu îţi mai freca faţa cu prosopul după ce te speli pe faţa. Este indicat să atingi delicat pielea, pentru a scăpa de excesul de apă, apoi să laşi să se usuce natural. Şi foloseşte un prosop doar pentru asta.

4. Dormi cu părul desprins

Părul adună murdărie şi microbi, iar asta se va vedea pe faţa ta. Încearcă să nu dormi cu părul desprins.5. Nu mănânci suficiente legume şi fructe

Broccoli reduce roşeaţa pielii, caisele şi roşiile te protejează împotriva razelor UV,  în timp ce piersicile şi morcovii înlocuiesc bronzul şi dau strălucire pielii. Aşa că ar fi bine să le incluzi în dieta ta.


Sursă: brightside.me