Iată care sunt cele mai geloase zodii din horoscop: 

Scorpionii

Dacă eşti născut sub acest semn zodiacal sau ai prieteni scorpion, ai remarcat, desigur, cât de repede se pot aprinde când vine vorba de persoana iubită. Într-adevăr, scorpionul este o zodie ceva mai dificilă, care nu face excepţie nici în dragoste. Nativii din această zodie pot fi foarte suspicioşi şi pot cere chiar adevărate demonstraţii când se simt nesiguri. De aceea, este bine să încerci să eviţi să le oferi motive care să îi facă să izbucnească.


Peştii

O zodie aparent calmă, nu însă şi dacă luam în calcul sfera relaţiilor. Cu toate că nu sunt cei mai fideli parteneri, au pretenţii mari de la persoana iubită şi se aşteaptă la declaraţii de dragoste. În cazul în care nu reuşeşti să le atingi aşteptările, este posibil să te loveşti de gelozia acestor nativi.


Berbecii

Cum era de aşteptat, cei născuţi în această zodie sunt dependenţi de atenţia pe care le-o oferă partenerul şi, de asemenea, nu trec cu vederea niciun fel de minciună. Ai grijă, aşadar, ce spui, fiindcă nativul din această zodie este capabil să mute munţii din loc, în cazul în care are anumite dubii.


Leii

Nu mai este un secret pentru nimeni că orgoliosul leu este dispus să facă orice pentru a se lăuda cu atuurile sale. însă dacă printre acestea te numeri şi tu, lucrurile se pot complica. Chiar dacă nativii din această zodie sunt persoane independente, în lipsa unor dovezi concrete ale afecţiunii persoanei iubite, ei pot deveni suspicioş şi se pot îndepărta. De aceea, trebuie să fii sinceră cu nativul din zodia leu, dar să fii dispusă să îl şi lauzi uneori, pentru a-i hrani orgoliul şi a-l face să se simtă mândru.


Taurii

Cu toate că taurii sunt persoane extrem de sensibile, dispuse să trăiască o viata liniştită, fără complicaţii, alaturi de persoana iubită, se pare că, la cea mai mică bănuială, nativul acestei zodii se transforma într-un adevărat detectiv, dispus să elucideze misterul care, de multe ori, nu există.