Zodiile ocolite de noroc în ianuarie 2017,potrivit astrologului Mihaela Dicu,sunt sfătuite să fie prudente în tot ceea ce fac şi să aibă grijă în special la sănătate.

Zodii ghinioniste în ianuarie 2017 – Balanţă

Nativii născuţi în această zodie nu se vor simţi prea în largul lor în prima lună a 2017. Pe plan amoros,ianuarie este doar începutul unei perioade de câteva luni în care viaţa sentimentală se încrucişează cu grijile,responsabilităţile sau obligaţiile.

Fereşte-te de escrocii sentimentali!

Financiar,luna ianuarie 2017 se anunţă intensă şi foarte activă. Numai aşa pot apărea şi rezultatele,dacă efortul este maxim. Din punct de vedere al sănătăţii,balanţele ori muncesc pe brânci,ori au bătăi de cap cu sănătatea. Sau ambele,în unele situaţii.

Zodii ghinioniste în ianuarie 2017 – Săgetător

Persoanele născute în această zodie se pot lovi în prima lună a anului de o problemă legată de locuinţă sau de proprietăţi. Începutul de an nu se anunţă foarte romantic pentru nativii în săgetător. Pe plan financiar,apar provocări şi obstacole sau pierderi însemnate. Însă cu răbdare şi strategii bune,pot avea succes. Din nefericire,îi aşteaptă şi o doză bună de stres.

Zodii ghinioniste în ianuarie 2017 – Vărsător

Pe scurt,pentru această zodie astrologii anunţă cel puţin două decade ale lunii lipsite de strălucire sau evenimente deosebite. Soarele,stăpânul casei cuplului vărsătorului,poate aduce o dezamăgire sau o senzaţie de singurătate,acolo unde terenul e deja sensibil. Din punct de vedere sexual,lucrurile ar putea deveni capricioase. Finele lunii înseamnă un plus de vitalitate şi încredere. Se recomandă evitarea stresului.

Zodii ghinioniste în ianuarie 2017 – Peşti

În prima lună a anului pasiunea preia controlul,deoarece Venus şi Marte se află amândoi în această zodie,Venus fiind planeta iubirii iar Marte,planeta dorinţei.

Toate bune şi frumoase,dar pot apărea surprize din partea lui Mercur,stăpânul casei cuplului din zodia peşti,care este cam neîndemânatic,aşa că pot apărea tot felul de încurcături,neînţelegeri,desincronizări. Financiar,banii vin,dar se pot duce la fel de repede. E bine să se evite excesele!

Zodii ghinioniste în ianuarie 2017 – Rac

Începutul de an se anunţă plin cu emoţii intense,frământări psihologice,atitudini exigente,încercări de a controla sau de a transforma o situaţie. Pe plan profesional,ianuarie reprezintă o perioadă de analiză,de evaluare,revizuire şi,poate,de reorganizare.

Ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Mai mult,cariera acestor nativi poate trece printr-un moment de resetare a priorităţilor. Familia,rădăcinile sau proprietăţile sunt şi ele puncte de reper. Stresul şi grijile pot avea unele repercusiuni asupra sănătăţii celor născuţi în această zodie.