Taur

Nu prea ai parte de sprijinul prietenilor, iar însingurarea această nu îţi face deloc bine, ci îţi agravează şi mai rău starea. Eşti greu pus la încercare din situaţii dificile peste care este greu să treci singur. Primeşti vestea unui diagnostic crunt, care te vizează fie pe tine, fie pe cineva drag, din familie. 


Citeşte şi: 2019, anul schimbărilor bruşte! Vezi ce te aşteaptă în noul an, potrivit numerologiei


Vărsător

Nu prea e nimeni prin preajma care să îţi vină în ajutor. Vei avea probleme cu banii şi te vei vedea nevoit să vinzi un bun, poate un teren sau un imobil că să te redresezi. Calculează bine paşii pe care urmează să-i faci deoarece există posibilitate de a înrăutăţi situaţiile. Profită de începutul anului şi reflectă la lucrurile ce te împiedică să mergi mai departe. 


Citeşte şi: Horoscopul banilor 2019. O zodie pune mâna pe o sumă mare de bani. Va trăi în lux!


Fecioară 

Iubeşti enorm, iar faptul că lucrurile nu merg între voi aşa cum ţi-ai dorit îţi sfâşie inima. Iar de aici se vor trage toate problemele ce vor apărea pe parcurs în viaţa ta. Dezechilibrul în plan personal îţi afectează cariera, sănătatea şi încrederea în propriile forţe. Suferi şi o pierdere financiară importantă, poate fi vorba despre nişte bani la care ai visat şi nu mai vin, lucru care îţi va da multe planuri peste cap.