Gemeni

Ai foarte multe lucruri de făcut şi nu ştii cum să mai faci faţă stresului. În aprilie,e posibil să întâmpini câteva probleme la locul de muncă aşa că ai face bine să fii prudent. Cu siguranţă,nu ţi-ai dori să fii dat afară. Dacă eşti în căutarea unui nou serviciu,ar fi bine să ştii că luna aprilie nu îţi va aduce mari speranţe,aşa că e mai bine să aştepţi.

Leu

De ceva vreme,ai pus ochii pe o persoană pe care o placi mult. Ghinionul tău e că acea persoană nici măcar nu se uită la tine. Luna aprilie nu este o lună pentru cuceriri pentru tine,căci rişti să ai parte de mari dezamăgiri. Concentrează-te doar asupra propriei persoane şi lasă lucrurile să vină de la sine. Cel mai probabil,dragostea îţi va surâde spre sfârşitul verii.

Scorpion

Ai pariat şi nu ai câştigat nimic până acum? Ar fi bine să te opreşti în luna aprilie,căci vei avea un mare ghinion la bani încă de la începutul ei. Ai grijă cum îţi gestionezi resursele şi nu face cheltuieli sau investiţii prea mari în casă,maşină sau afaceri. S-ar putea să ieşi în pierdere.

Săgetător

Sănătatea ta va fi cam şubredă în luna aprilie,aşa că nu ar strica să mergi mai des la medic. Trebuie să ai mare grijă de organismul tău,căci şi o răceală banală îţi poate pune sănătatea în pericol. Consumă multe fructe şi legume şi nu neglija apa. Nici la capitolul carierănu stai prea mine. Luna aprilie anunţă schimbări majore pe plan profesional,din nefericire negative.

Peşti

Eşti o persoană foarte sociabilă,dar acest lucru îţi va purta ghinion în luna aprilie. Fii mai atent la prietenii din jurul tău,căci s-ar putea să te trădeze. Ai grijă ce le povesteşti şi nu intra în detalii legate de viaţa ta personală. Prietenii cei mai buni sunt de fapt cei mai mari duşmani ai tăi în luna aprilie.