Taur

O să stai foarte rău la capitolul bani în această lună. Problemele financiare îţi vor afecta relaţiile cu cei din jur. Cheltuielile neprevăzute care vor apărea te vor face să împrumuţi bani de la apropiaţi. Nici cu sănătatea nu stai foarte bine. O durere de dinţi nu o să-ţi dea pace în luna martie.

Citeşte şi:În ce oraş din lume ar trebui să locuieşti,potrivit zodiacului

Gemeni

În dragoste,lucrurile sunt nesigure şi confuze. Doar timpul va reuşi să clarifice situaţia nativilor căsătoriţi sau implicaţi în relaţii serioase. Eclipsa de lună din luna martie îţi va afecta relaţiile cu familia,iar problemele de sănătate îţi vor da ceva de bătăi de cap.

Fecioară

Luna martie va fi pentru nativii Fecioară plină de evenimente neplăcute. Certurile vor fi la ordinea zilei,iar neînţelegerile cu persoana iubită se vor apala foarte greu. De pe 20 martie,nici la capitolul sănătate nu vei excela.

Citeşte şi:Minciunile preferate de cele 12 semne zodiacale

Scorpion

Fii vigilent cu finanţele,pentru a avea bani şi pentru zile negre. Nativii căsătoriţi vor mai multă independenţă,dar nu vor găsi decât neînţelegeri cu partenerul de cuplu. Încearcă să te relaxezi mai mult,pentru că eşti foarte stresat. Consumă fructe şi legume proaspete,pentru a-ţi stimula metabolismul şi să fii mai energic.

Capricorn

Încearcă să iei decizii înainte de sfârşitul lunii martie. Altfel,vei fi nevoit să faci multe compromisuri. O să ai conflicte cu şefii la muncă,motiv pentru care te gândeşti serios să-ţi găseşti un alt serviciu. Nici în viaţa de familie lucrurile nu stau mai bine. Certurile cu cei dragi vor fi la ordinea zilei.

Vărsător

Eşti singur? Se pare că nici în luna martie nu vei avea succes în găsirea persoanei potrivite. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă,ascultă-ţi partenerul,pentru a nu se isca neînţelegeri între voi. Continuă să faci sport şi fă schimbări în dietă,pentru a nu avea probleme cu greutatea.

Credit foto:www.horoscopes.lovetoknow.com