Cele mai incitante locuri pentru sex. În jacuzzi

Doar imaginează-ţi apa fierbinte,mai ales atunci când frigul este necruţător afară. De o astfel de partidă de sexcu siguranţă îţi vei aduce aminte mulţi ani de acum înainte.

Cele mai incitante locuri pentru sex. Pe plajă

Visezi să ai parte de o partidă de sex ca în filme? Atunci trebuie să o pui în aplicare pe plajă,de preferat,bineînţeles,atunci când nu este nimeni prin preajmă. Cele mai bune momente sunt noaptea atunci când lumea s-a retras sau dimineaţa înainte de răsăritul soarelui.

Cele mai incitante locuri pentru sex. Toaleta unui restaurant

Nu mai ai răbdare să ajungi acasă după o cină romantică. Puteţi începe momentele intimă direct de la restaurant,atât timp cât sunteţi cât mai discreţi şi nu vă surprinde nimeni.

Cele mai incitante locuri pentru sex. În maşină

Este o scenă des folosită în filme,dar ai pus-o vreodată în practică?  Ei bine,bancheta din spate sau chiar scaunul şoferului par făcute special pentru această activitate,mult mai plăcută decât şofatul.

Cele mai incitante locuri pentru sex. În natură

Nu putem încheia această listă fără să pomenim de incitandele partide de sex în aer liber. Toată lumea preferă să stea cât mai mult în natură atunci când este cald afară,însă o plimbare sau un picnic pot fi completate şi cu o partidă fierbinte de sex. Şi în acest caz este recomandat să fiţi cât mai discreţi,pentru a nu avea probleme.