Partenerul se sprijină pe părul tău

În plină desfăşurare,când eşti ferm convinsă că vei avea un orgasm de zile mari,partenerul îşi schimbă puţin poziţia şi se sprijină fix pe părul tău. Dacă sunteţi la categoria avansaţi,din punct de vedere al vechimii relaţiei,îi spui finuţ ce se întâmplă,dar dacă sunteţi la început ce faci? Ţipi? Va crede că aşa reacţionezi tu la orgasm. Îl întrerupi? Nu pare cea mai bună idee.

Citeşte şi:Jocul seducţiei:Cât de devreme e prea devreme să faci sex?

Ţi se pare că nu mai ajunge odată

În timp ce tu ai ajuns de mult la orgasmsau ştii sigur că nu vei ajunge deloc,începi să te simţi iritată că el nu mai ajunge odată. Iar fiecare încercare nereuşită a lui de a ejacula te scoate din minţi şi ţi se pare că răbdarea ta este pusă la încercare.

Se aud sunete interesante

Uneori,corpul tău este atât de concentrat să se simtă bine,încât uită de lucrurile importante,cum ar fi reţinerea gazelor. În cazul în care nu eşti cu un tip imatur,acest incident nu este deloc atât de jenant încât să vă distrugă seara.

Citeşte şi:5 poziţii sexuale pe care bărbaţii le adoră

Îţi dai seama că ai păr pubian în gură

În cazul în care aţi decis să faceţi sex oral,există riscul permanent să rămâi cu firicele de păr în gură. Doar dacă nu cumva sunteţi ambii proaspăt epilaţi. Dar,şi în acest caz,există posibilitatea să rămâi cu scame în gură. Unul dintre cele mai enervante lucruri care i se pot întâmpla celui căruia i se face sex este să te opreşti pentru a „culege” chestiile de pe limbă.

Ţi se face greaţă

Te-ai decis să îi faci sex oral şi,bonus,să înghiţi. Însă nu ai preconizat că gustul este atât de dezgustător. Oricât de finuţă ai fi,grimasa de pe chipul tău nu poate fi mascată,iar el nu are cum să se simtă bine. Dacă ştii că este posibil să ai ceva probleme în acest sens,mai bine îi spui din timp că preferi să nu înghiţi.

Eşti îngrijorată că vecinii vă pot auzi

Ştii că ai nişte vecini mai băgăcioşi sau că pereţii sunt foarte subţiri,aşa că te-ai obişnuit să te manifeşti cu sonorul dat la minimum. Dar l-ai cunoscut pe el,l-ai adus acasă şi aţi ajuns la punctul mult aşteptat în care faceţi sex. Iar el este foarte zgomotos. Este destul de ciudat să îi pui pumnul în gură,dar,dacă simţi că nu ai mai putea ieşi din casă de ruşine,cel mai bine îl anunţi din timp cum stau lucrurile.