Ea decide dacă bărbatul este genul pe care ea şi-l doreşte,dacă se comportă cum trebuie şi dacă vrea un bărbat ca cel din faţa ei pentru toată viaţa.

Aşadar,chiar dacă vei avea succes,chiar dacă nu vei avea,este o treabă de bun simţ să faci impresie bună la prima întâlnire. Iar a face impresie bună înseamnă să ţii cont de câteva mici detalii.

Lasă emoţiile acasă,făcând ceva care te relaxează înainte de întâlnire. Ai nevoie de încredere în sine şi să ştii că prima întâlnire este o experienţă unică,dar nu singura. Ar fi bine să cunoşti câteva detalii despre persoana cu care te întâlneşti,precum pasiuni,preocupări,arie de interese,pentru a avea discuţii care să o atragă.

Apoi,pentru ca totul să decurgă bine,alege un loc special,care crezi că i-ar plăcea şi ei. Dacă ştii că nu îi plac surprizele,nu încerca să o superi de la prima întâlnire. Femeia are nevoie de sinceritate,complimente subtile,privire în ochi,să fie ascultată şi să se simtă bine,distrată.

Cele mai potrivite flori la prima întâlnire – crinii,irişii,magnoliile,lăcrămioarele,perfecte pentru prima întâlnire

Cel mai important la prima întâlnire sunt florile. Chiar dacă femeile cred că nu le place săli se aducă flori,se întâmpla asta pentru că nu ştiu să reacţioneze la flori,ci nu pentru că nu îşi doresc. Aşa că,nu trebuie să-ţi lipsească florile. Ai grijă,fără buchete enorme,scumpe şi sofisticate,care ar putea să o sperie. Un buchet de flori micuţ,de culori potrivite,alb-roz,poate fi perfect. Crinii şi trandafirii albi pot fi o alegere foarte elegantă. Nu ar fi rău să ţii cont de florile anotimpului primei tale întâlniri.

Buchetul de la prima întâlnire trebuie să fie colorat,vesel şi să fie ţinut minte. Hortensiile,orhideele,garoafele roz,irişii,toate sunt flori potrivite pentru primul buchet de flori. La fel sunt şi lalelele,narcisele,violetele sau zambilele. Un buchet de primăvară frumos trebuie să aibă lăcrămioare,frumos mirositoare,albe şi perfecte pentru prima întâlnire.

Bujorul este o altă floare extrem de elegantă şi frumoasă,demnă pentru prima întâlnire. Nu uita de magnolii,camelii,crizanteme sau floarea pasiunii.

Cele mai potrivite flori la prima întâlnire – nu oferi cale sau maci cadou

Acum că ştiţi ce flori să alegeţi,e bine de ştiut şi florile care nu se dau cadou,în general,şi care în niciun caz nu sunt de preferat la prima întâlnire. Deşi sunt flori frumoase,calele nu se dau cadou,ele se duc doar la mort. Florile care conţin otravă,gen macul,tuberoza nu sunt flori care se oferă cadou. De preferat ca florile de la prima întâlnire să nu fie foarte închise la culoare,să nu fie prea siropoase (gen trandafirul roşu) şi nici prea ieşite din comun.

Florile simple,frumoase şi de culori deschise sunt cele care reprezintă intenţiile serioase ale bărbatului. Aşa că,în funcţie de intenţiile voastre,alegeţi florile care se potrivesc cu stilul vostru.