Iată care sunt cele mai prietenoase zodii:

Rac (21 iunie-22 iulie)

Nativii Rac sunt persoane emotive, dar foarte loiale. Este clar că ei vor renunţa la tot ce fac pentru a fi alături de prietenii care au nevoie de ei. Chiar dacă nu sunt cei mai buni la dat sfaturi, ei ştiu să asculte şi îşi spun cea mai sinceră părere, fără a judeca.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Persoanele născute în zodia Fecioară depăşesc orice semn zodiacal. Ele nu doar că te vor ajuta şi consola de fiecare dată, ci vor încerca să te protejeze. Atenţia lor la detalii le face să fie considerate perfecte, ştiind cel mai bine ce trebuie să spună şi să facă ca să-şi îmbărbăteze prietenii suferinzi.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Scorpionii sunt prieteni adevăraţi. Dacă ai nevoie de ei, ştii că vor fi acolo. Chiar şi când se află la o distanţă de două mile şi jumătate, un prieten din această zodie va face eforturi să fie alături de tine moral. Să îţi ofere întotdeauna timpul şi sfaturile de care ai nevoie. În plus, ei nu îţi vor cere şi nu vor aştepta nimic în schimb. Ei înţeleg valoarea prieteniei.

Peşti (19 februarie-20 martie)

Nativii Peşti încearcă mereu să-i ajute pe ceilalţi şi să-i pună pe ei pe primul loc. Nu se gândesc de două ori înainte de a lăsa tot ce fac, sarcini importante, ca să fie alături de prietena/prietenul care are nevoie. Abilitatea lor de a avea grijă de prieteni este mult mai importantă decât lista de sarcini.

Credit foto: www.sweetyhigh.com