Scorpion 

Este cel mai puternic semn al zodiacului. Scorpionii sunt consideraţi persoane misterioase,şarmante şi extrem de inteligente. Scopul lor în viaţă este să reuşească în tot ceea ce-şi doresc şi nu se dau înlături de la nimic pentru a face posibil acest lucru. Sunt buni organizatori şi lideri de nădejde pentru subordonaţii lor. Debordează de energie şi de multe ori îi molipsesc şi pe cei din jur cu ea.

 Leu 

Pe locul secund în locul celor mai puternize zodii este leul. Sunt lideri excelenţi,atât în politică,cât şi în conducerea organizaţiilor sau a firmelor. Sunt carismatici,au foarte multă încredere în ei înşişi şi sunt foarte activi. Deoarece sunt foarte calzi şi generoşi ştiu cum să-i cucerească pe cei din jur,ca să le respecte deciziile,fără să ducă prea multă muncă de convingere.

 Capricorn 

Dacă îţi doreşti să ai alături o persoană muncitoare,care nu se dă înlături de la nimic,atunci ai nevoie de un nativ din zodia capricornului. Au mintea deschisă la propuneri şi se bazează foarte mult pe logică,aşadar nu iau o decizie fără să cântărească în prealabil foarte bine lucrurile. Nativii sunt foarte ambiţioşi şi muncesc mult,mai ales dacă rezultatele trebuie să fie vizibile în scurt timp.

Berbec

Entuziasmul lor este contagios şi,dacă sunt în funcţii de conducere,atunci vor şti exact cum să-şi motiveze angajaţii. Sunt curajoşi,nu se dau înlături de la a risca,chiar dacă au foarte multe de pierdut. Teama nu le este un sentiment comun şi le place mereu să-şi depăşească limitele.