Cu aceste flori nu va trebui să-ţi faci probleme dacă lipseşti de acasă trei zile şi nu are cine să le ude. Şi cu atât mai puţin nu trebuie să muţi des ghiveciul în funcţie de soare.

Cele mai rezistente flori de cameră. Kalanchoe

 

Una dintre cele mai frumoase flori de apartament,cu petalele viu colorate într-un roz încântător este kalanchoe. Nu este afectată de schimbările de temperatură şi preferă mediile mai uscate,cum sunt camerele de apartament. În plus,nu trebuie să o uzi prea des,deoarece reţine apa.

Cele mai rezistente flori de cameră. Palmierul

 

Pentru a te bucura cât mai mult timp de frunzele sale verzi,este necesar să-l aşezi lângă o fereastră,deoarece îi place lumina naturală. Creşte încet,aşadar nu va trebui să-ţi faci griji că într-un timp scurt nu va mai încăpea în cameră. În plus,un pui de palmier nici nu este scump.

Cele mai rezistente flori de cameră. Orhideea Phalaenopsis

 

Obişnuite cu lumina slabă care răzbate de sub frunzişul luxuriant din pădurile tropicale asiatice,acest soi de orhidees-a aclimatizat foarte bine şi în apartamente. De asemenea,tot din cauza copacilor deşi,nici nu este obişnuită să primească multă apă,aşadar va trebui să o uzi o dată pe săptămână sau chiar o dată la o săptămână şi jumătate. În plus,floarea sa este de o frumuseţe rară.

Cele mai rezistente flori de cameră. Philodendron

 

Sunt cunoscute sute de specii de philodendron şi asta pentru că aceste plante sunt greu de omorât. Este de ajuns să le pui într-o zonă în care nu bate direct asupra lor lumina soareluişi să le uzi odată pe săptămână şi plantele se vor dezvolta în voie.

Cele mai rezistente flori de cameră. Coroana de spini

 

Cu numele ştiinţific de Euphorbia milii,această floare originară din Madagascar nu este mare amatoare de apă. Trebuie să ai grijă să nu te înţepi în spinii care-i împodobesc tulpina,însă te vei bucura de flori tot timpul anului.