Before sunrise/Before sunset/Before midnight

Cele trei filme prezintă povestea de dragoste dintre Celine şi Ethan,doi studenţi care se întâlnesc într-un tren la Viena. Ei petrec câteva ore împreună,timp în care se îndrăgostesc. Cele trei filme prezintă momente diferite din viaţa lor,pentru ca vedea cum evoluează relaţia lor atunci când timpul şi distanţa îşi pun amprenta asupra iubirii lor.

Casablanca

Cu o distribuţie de cinci stele,Humphrey Bogart şi Ingrid Bergman,Casablanca este unul intre cele mai romantice filme,care a împresionat generaţii de-a rândul. Filmat în decorul exotic din Maroc,filmul are dragoste,acţiune,dramă şi război,fiind o poveste clasică de dragoste.

Pacientul englez

Acest film cu siguranţă îţi va smulge câteva lacrimi. Acţiunea este plasată în timpul celui de-al II-lea război mondial,în Cairo şi este bazată pe cartea cu acelaşi nume,scrisă de Michael Ondaatje. Dacă îţi plac dramele romantice atunci acest film cu siguranţă de va impresiona şi-ţi vei dori să-l revezi.

Ofiţer şi gentleman

Filmul cu Richard Gere îmbrăcat în uniforma albă a marinei SUA l-a transformat pe actor în unul dintre starurile de la Hollywood. Astfel,după vizionarea filmului numărul de tineri care-şi doreau să devină ofiţeri a crescut,iar tinerele visau ca sufletul lor pereche să fie un chipeş ofiţer.

Vacanţă la Roma

O comedie romantică care te va relaxa în aceste zile friguroase. Audrey Hepburn este prinţesa Ann,care-şi doreşte să scape pentru o perioadă de toată eticheta protocolară şi fuge într-o zi din hotel,dorind ca măcar pentru o zi să fie o fată simplă. În acea zi ea întâlneşte doi tineri,care-i arată cât de frumoasă este capitala Italiei. Ceea ce ea nu ştie este că ei sunt reporteri,iar unul dintre ei se îndrăgosteşte de ea.