Peşti

În topul zodiilor stângace se află cu siguranţă sensibilii Peşti. Romantic şi dedicat familiei,nativul nu prea reuşeşte să găsească cele mai frumoase cuvinte pentru a-ţi mărturisi iubirea lui eternă. Fii fără grijă însă,va descoperi el o modalitate de a-ţi demonstra că este sincer. Fie te va copleşi cu cele mai frumoase cadouri care să vorbească în locul lui,fie te va duce în locuri care îţi vor tăia răsuflarea. Aşa e el,stângaci,dar impresionant.

Taur

Deşi recunoscut ca fiind un încăpăţânat notoriu,Taurul intră în pană de idei când trebuie să îţi arate că l-ai cucerit. Pentru a fi sigură că nativul este îndrăgostit de tine trebuie să înveţi să citeşti semnalele pe care ţi le transmite discret. Cum ar fi faptul că te atinge mereu pe mână,ca din greşeală,sau că este mereu,din întâmplare,în staţia de autobuz exact la ora la care pleci tu spre muncă.

Fecioară

Deşi are capul în nori,asta nu înseamnă că nativul zodiei nu te-a remarcat. Este topit după tine,doar că nu ştie cum să îţi arate asta. De obicei,Fecioara aşteapta ca partenera să facă primul pas. Dacă ţi-a atras atenţia,invită-l să luaţi masa împreună şi arată-i că te interesează. De aici va prelua el frâiele.

Gemeni

Acum extrovertiţi,acum introvertiţi,nativii zodiei nu prea reuşesc să transmit semnale clare,de aici şi stângăcia lor. Deşi o mai dă şi în bară,ţine cont doar de acele semnecare îţi arată clar că e topit după tine. Restul reprezintă scutul lui de protecţie.

Leu

Bărbaţi puternici şi ambiţioşi,leii se fâstâcesc complet când se îndrăgostesc. Atuul lui rămâne însă dezinvoltura care va reuşi să te cucerească în ciuda stângăciei de care dă dovadă. Dacă ai reuşit să laşi un Leufără cuvinte,este clar că l-ai cucerit definitiv.

Capricorn

Nu sunt ei experţi la vorbe nici în general,dar când cineva le cucereşte inima se pierd şi mai mult. Cu toate astea,Capricornul nu se dă bătut prea uşor,aşa că fii convinsă că va găsi o modalitate de a-ţi arăta că te iubeşte,dacă ai reuşit să îi atragi atenţia.