Mama Berbec

Te pricepi foarte bine sa setezi limite copiilor, iar ei vor creste cu repere foarte clare care sa-i tina in siguranta.

Mama Taur

Ai bun gust si te bazezi pe intuitie. Iti inveti copiii, inca de mici, cum sa se foloseasca de resurse precum banii, timpul si energia.

Mama Gemeni

Ai un milion de hobby-uri si interese. Copiii sunt fascinati de felul tau de a fi. Le stimulezi dorinta de a afla cat mai multe, in special prin joc. Educatia copiilor tai este pe primul loc.

Mama Rac

Le oferi copiilor sentimentul de familie stabila si unita, ei se simt in siguranta langa o mama ca tine. Copiii tai se bazeaza pe tine si au incredere sa-ti dezvaluie secretele lor.

Mama Leu

Esti o persoana ambitioasa, un exemplu de urmat pentru copiii tai. Acestia se simt protejati langa o mama puternica. Chiar si atunci cand sunt probleme cu banii, te dai peste cap si copiii tai vor avea tot ce le trebuie.

Mama Fecioara

Copiii tai se simt bine in programul destul de strict pe care l-ai facut pentru ei. De asemenea, inca de mici stiu care sunt principalele reguli de igiena si pentru o alimentatie corecta si sanatoasa. La tine in casa nu prea exista dulciuri sau junk food.

Mama Balanta

Ai clasa si stil. Vei purta, cu siguranta, tinute asortate cu copiii tai si ii vei invata ce inseamna bunul gust si bunele maniere.

Mama Scorpion

Casa ta este un adevarat sanctuar. Iti creezi un spatiu in care familia ta sa se simta in armonie impreuna.

Mama Sagetator

Esti un partener ideal de joaca pentru copiii tai. Visezi mereu la o noua aventura alaturi de cei dragi. In opinia ta, copiii sunt mai isteti decat adultii si de multe ori le asculti parerea. Ca urmare, copiii tai vor creste cu o valoare de sine foarte mare.

Mama Capricorn

Iti plac traditiile vechi de familie si le setezi si tu copiilor tai traditii de care sa-si aduca aminte cu placere. Iti place sa le povestesti despre radacinile lor, ca urmare copiii tai vor sti sa-i respecte pe cei mai in varsta.

Mama Varsator

Ai propriul ritm, iti setezi propriile reguli. Daca cineva nu este de acord cu ele, este problema lui. Esti genul de persoana careia nu-i pasa de ceea ce cred altii si nici nu o intereseaza ce fac altii. Vei fi un exemplu pentru copiii tai, care au sanse mici sa fie victimele bullying-ului.

Mama Pesti

Ai suflet de artist. Copiii tai traiesc intr-un mediu relaxat, in care isi dezvolta toate simturile. Vor sti sa aprecieze lucrurile de calitate, de la muzica la preparate culinare.

Sursa