Coafuri greceşti:de ce ai nevoie

 

Coafurile greceşti se fac pe părullung. Ai nevoie de o perie,de un ondulator de păr,de fixativ,de agrafe subţiri de păr,de elastice de păr în nuanţe apropiate de buclele tale,de o bentiţă suficient de lungă,cât să o poţi înfăşura de două ori în jurul capului.

 

 

Coafuri greceşti:bucle în stil „antic”

 

Perie-ţi părul. Izolează apoi două meşe relativ groase,de-o parte şi de alta a feţei,pornind de la cărare. Cu ajutorul unui elastic,prinde restul părului la spate,în coadă de cal. Buclează coada cu un ondulator. Adaugă un al doilea elastic,cu care prinzi coada de cal spre capătul ei inferior,la o treime de capăt. Fixează de elastice flori artificiale sau naturale,sau panglici din dantelă. Buclează şi meşele din faţă (bucle mari). Dă cu fixativ.

Coafuri greceşti:coc „şifonat”

 

Procedează ca pentru coafura bucle în stil antic. După ce ai prins şi al doilea elastic,ridică codiţa la ceafă,şifoneaz-o cu degetele şi fixeaz-o cu clame. Adu cele două meşe lăsate libere spre spate,fixează-le cu clame,trece-ţi degetele prin ele pentru a crea un pic de volumşi a destructura coafura. Apoi,fixează coafura cu lac. Prinde la ceafă bentiţa,cu clame,apoi înfăşoară de două ori în jurul capului,prinzând-o din loc în loc cu clame.  
 

 

Credit foto:Aufeminin.com