Coafuri pentru păr scurt,la modă în 2015-Tunsoarea pixie (băieţească)

Cu ajutorul ei,Anne Hathaway reuşeşte să-şi evidenţieze şi mai mult ochii căprui,nu crezi?

Tunsoarea implică şuviţe asimetrice,pieptănate într-o parte,ce încadrează frumos faţa şi te face să arăţi  mult mai tânără şi mai plină de viaţă. Îţi poţi ruga stilistul să-ţi recomande şi o culoare frumoasă,care să se potrivească nuanţei tale de ten şi,astfel,schimbarea de look este completă.  

 

Coafuri pentru păr scurt,la modă în 2015-Tunsoare bob cu onduleuri lejere

Acest gen de bucle sunt potrivite pentru îmblânzirea părului ondulat în mod normal,şi te ajută să obţii un look tineresc şi la modă. În plus,dacă textura părului tău este una fină,coafează-te cu ajutorul unei perii rotunde,ca să obţii bucle cu aspect natural,şi nu acele „sărmăluţe” bine definite,ca în cazul bighdiurilor.

Roagă-şi stilistul să-ţi taie părul fix la nivelul umerilor sau chiar mai sus,spre lobul urechilor,lăsând partea din faţă mai lungă,gen coadă de rândunică,ca să-ţi încadreze frumos faţa. Actriţa India de Beaufort arată minunat cu acest gen de tunsoare!

 

Coafuri pentru păr scurt,la modă în 2015-Tunsoare şuviţată (stratificată)

Dacă ai trecut de 40 de ani,dar nu eşti adepta tunsorilor băieţeşti,poţi opta pentru o lungime de până la maxilar şi un breton tăiat pe diagonală,care să acopere liniile frunţii şi să se termine chiar în zona tâmplelor. Acest lucru îţi va încadra frumos şi evidenţia ochii,cu atât mai mult dacă optezi şi pentru nişte şuviţe „mieroase”.

 

 

 

Coafuri pentru păr scurt,la modă în 2015-Tunsoare băieţească+50,pentru păr fin

Numeroase femei fac această alegere atunci când vine vorba de părul lor. Dacă ai ochii mari şi vrei să-i scoţi în evidenţă,optrează pentru o tunsoare cu tente masculine,dar finisată perfect feminin.

Nota şic este dată de volumul din creştetul capului şi lungimea de până la urechi/tâmple a părului. Îl poţi coafa cu ajutorul unei perii rotunde urmând să pulverizezi doar puţin fixativ. Hellen Mirren arată perfect!

 

Credit foto:Pinterest