Antimetil, suplimentul alimentar cu extract standardizat de ghimbir, de la Tilman, ameliorează simptomele răului de mişcare, astfel încât să te poţi bucura de vacanţă alături de cei dragi.

Stările de greaţă ocazionale nu justifică o vizită la cabinetul medicului, mai ales când există o soluţie naturistă la care poţi apela de fiecare dată când te regăseşti în această situaţie. Ghimbirul este alternativa fitoterapeutică la medicamenele puternice care te pot face să te simţi mai mult rău decât bine. Cu o lungă tradiţie în tratarea problemelor digestive, planta medicinală a fost supusă la numeroase studii clinice în ultimii 30 de ani, fiind considerată un remediu sigur şi eficient.  

Toate avantajele ghimbirului pentru sănătate  

Rezultatele testelor de laborator vorbesc de la sine. Gingerolul, principala substanţă activă a plantei, ameliorează starea de greaţă provocată de răul de mişcare sau de alte tulburări medicale, precum disgravidia. Ghimbirul este şi un remediu pentru vărsături, deoarece stopează chemoreceptorul care declanşează dorinţa involuntară de a voma. 

În cazul persoanelor care suferă de rău de mişcare, greţuri matinale sau digestie lentă, un stomac plin doar agravează problema, iar ghimbirul conţine substanţe active care favorizează absorbţia alimentelor. Acţionează ca un calmant pentru ţesutul iritat, ameliorând crampele abdominale, şi conţine fenoli care relaxează muşchii stomacului.

Nu în ultimul rând, specialiştii în fitoterapie recomandă planta medicinală pentru efectul tonifiant. Starea de ameţeală este o altă consecinţă nefastă a răului de mişcare, împotriva căreia ghimbirul se dovedeşte util prin reglarea tensiunii arteriale.


Antimetil, pentru o călătorie lipsită de griji

Dacă şi tu te numeri printre acele persoane care suferă de rău de mişcare, Antimetil poate fi remediul potrivit pentru tine, o soluţie mereu la îndemână când te afli departe de casă. Te poate scăpa de senzaţia de greaţă şi ameţeala care se instalează la drumurile lungi. Consumă un comprimat cu 30 de minute înainte de a pleca, şi o dată la 4 ore în timpul călătoriei, pentru a beneficia de substanţele active ale ghimbirului în proporţii optime. Datorită extractului standardizat de ghimbir, suplimentul alimentar realizat în laboratoarele companiei Tilman, din Belgia, este mai eficient decât toate celelalte metode pentru includerea plantei în alimentaţie. Intră pe www.tilman.ro pentru a afla mai multe despre Antimetil şi medicina bazată pe plante.