Combinaţia perfectă de culori în această toamnă:vişiniu cu gri. Iată câteva idei de ţinute de toamnă:

O astfel de combinaţie de culoripe care trebuie s-o încerci în această toamnă este vişiniu cu gri. Aceste două culori sunt perfecte pentru această perioadă a anului,şi în afară de purtarea lor separat arată,de asemenea,foarte bine împreună.

Sunt două culori foarte la modă în acest sezon,şi pot fi găsite diferite articole vestimentare în astfel de nuanţe. De la pulover,cămaşă,îmbrăcăminte exterioară şi încălţăminte,precum şi accesorii. Poţi găsi orice ai nevoie şi poţi face combinaţiile cele mai la modă.

De exemplu,poţi alege o rochie gri pe care-o poţi combina cu cizme vişiniiindiferent dacă sunt până la gleznă sau peste genunchi. Sau,dacă ai un sacou vişiniu sau un palton,le poţi asocia cu încălţăminte gri.Vişiniu şi griarată foarte bine în această combinaţie. Pot fi alese numai aceste două culori sau pot fi combinate cu altele. De exemplu,ai posibilitatea de a le purta cu alb sau negru. Aceste culori neutre arată foarte bine în combinaţie cu orice altă culoare. Aşadar,poţi alege să faci o combinaţie între articole vestimentare negre şi albe cu pantofi sau accesorii vişinii şi gri.La fel de bine merg şi blugii. Ei se potrivesc cu orice,iar asta înseamnă că pot fi combinaţi cu un pulover sau un palton vişiniu. Sau ţinuta poate fi formată dintr-o pereche de blugi albaştri,o bluză albă,un palton gri şi adidaşi albi,iar ca accesoriu merge foarte bine o eşarfă vişinie.

Credite foto:www.fashionsy.com