Cât mai multe îmbrăţisări

Atunci când îl strângi în braţe pe cel iubit,cam cât timp de bucuri de mâinile sale protectoare? Câteva minute! Data viitoare prelungeşte cât mai mult acest moment,de preferinţă cel puţin 20 de secunde. În acest fel nivelul de oxitocină,un hormon din organism,creşte,iar voi vă veţi simţi din ce în ce mai apropiaţi.

Dormitorul,spaţiu doar pentru voi

Nimic nu ucide mai mult viaţa sexuală decât grijile zilnice şi copiii. Chiar dacă îi iubiţi pe cei mici ca pe ochii din cap,arta seducţiei nu mai dă la fel de multe roade în momentul în care aveţi în faţa ochilor o poză cu părinţii sau cu prichindeii. Renunţă la micile portrete de familie din dormitor,precum şi la televizor,iar viaţa intimă va fi din ce în ce mai picantă.


Citeşte şi:

Ce fantezii sexuale are în funcţie de zodie

Greşeli pe care le faci în materie de sex


Un mesaj incitant

Poate că a trecut vremea răvaşelor de dragoste,dar îţi poţi surpinde partenerul cu un mesaj de dragoste. Fie că alegi să trimiţi un simplu text pe telefon,fie un e-mail,nu uita să-i spui cât de mult îl iubeşti. Iar dacă plănuieşti o seară pasională,un mesaj îndrăzneţ îl va face să ardă de nerăbdare să ajungă acasă pentru a petrece alături de tine momente de neuitat.

Spune-i exact ce-ţi doreşti

Din păcate bărbaţii nu ne pot citi gândurile,aşa că dacă-ţi doreşti ceva anume de la el,nu te sfii să-i spui. Comunicare este esenţială într-o relaţie fie că e vorba de viaţa sexuală sau de responsabilităţile casnice.

Fii imprevizibilă!

Rutina se instalează pentru că zi de zi faceţi exact aceleaşi lucruri. Serviciu,mâncare,copii-totul pare tras la indigo. Fă-ţi timp din când în când pentru o ieşire în doi,o cină romantică sau pentru un masaj urmat de o noapte pasională.