Cartea „Ziggy &Zaggy – Adventures in Englishland” le oferă copiilor prilejul de a învăţa elemente de bază din limba engleză (numere,culori,nume de haine,de activităţi,hobby-uri,locuri în oraş,numele alimentelor,expresii uzuale) şi de a descoperi în acelaşi timp Marea Britanie. Ziggy şi Zaggy vor da lecţiile de engleză în timp ce vor călători în diverse locuri interesante,vor merge la cumpărături,la circ,la şcoală şi vor vizita cele mai frumoase obiective din Regat.

Volumul a fost lansat recent printr-un eveniment găzduit de Ceainăria Cărtureşti din Bucureşti. Întâlnirea a fost o invitaţie la joc şi o reîntoarcere la bucuriile copilăriei. Participanţii au avut ocazia să le cunoască pe cele două personaje şi să descopere lecţiile distractive de limbă engleză pe care Shakespeare School le promovează.

Ne bucurăm foarte mult că am reuşit să continuam povestea personajelor Ziggy şi Zaggy şi printr-o carte.

Din septembrie 2011,de când lecţiile lor de engleză sunt difuzate la postul de radio Itsy Bitsy,Ziggy şi Zaggy s-au bucurat de mult succes şi am considerat că este momentul potrivit să publicăm şi o carte cu ajutorul căreia copiii să înveţe engleza cu zâmbetul pe buze. (…)

«Ziggy &Zaggy – Adventures in Englishland»a fost construită într-un stil care să transmită copiilor nu doar cunoştinţe,ci şi îndrăgirea limbii engleze”,a declarat prof. Adriana Alionte,directorul Shakespeare School.

Tiparită la Editura Aramis,„Ziggy &Zaggy – Adventures in Englishland” este recomandată copiilor cu vârste între 5 şi 10 ani. Cartea este disponibilă online,pe pagina editurii,şi în librării,la preţul de15 lei.