Culoarea anului 2019 în materie de păr - blond

Se potriveşte cu orice tip de ten datorită nuantelor aurii şi neutre. Oferă un aer proaspăt şi întinerit. Rămâne la modă blondul cremos ca bază, cu rădăcini închise, şi blondul platinat.

Cum îngrijeşti părul blond

Este o nunaţă pretenţioasă şi care afectează firul de păr. Dacă vrei o podoabă capilară în tonuri de blond, trebuie să ai grijă de el. Alege produse speciale pentru părul blond sau decolorat. Nu uita, calitatea este cea mai importantă!

Cel mai indicat ar fi să cauţi informaţii pe internet despre produsul pe care ţi-l doreşti. Dacă nu, poţi apela la sfaturile unui hairstylist care, dacă se uită la părul tău vopsit, îţi va putea recomanda un produs bun, de încredere.

Este important ca părul blond să fie tratat cu balsam sau mască de păr. Cel puţin de 2-3 ori pe săptămână. Mai sunt recomandate produsele de tip leave-in, ca ulei de păr sau spray de păr. Acestea acţionează pe toată podoaba capilară şi nu e nevoie de clătire.

Culori de păr 2019

Evident, nu doar blondul se va purta în 2019. Pe lângă el, una din cele mai în voga culori va fi blondul murdar. Dacă nu ştiti care este, intraţi pe Instagramul lui Beyonce şi veţi fi lămurite! În plus, şi în 2019 este la modă părul roz, blondul platinat spre alb şi părul şaten cu şuviţe arămii.

Sursa: csid.ro