Dacă ai o staturã medie...

...şi şolduri înguste,poartă pantaloni drepţi,care să-ţi alungească silueta. Ai nevoie de o pereche trei sferturi sau de unii evazaţi,de la genunchi. De asemenea,pantalonii cu buzunare în zona şoldurilor pot fi o alegere inspirată,pentru că ai nevoie de volum în această parte a corpului. Poartă o bluză cu decolteu în „V“,cu bretele subţiri,pentru a da impresia de umeri ceva mai înguşti şi mizează pe lărgimea acesteia,pentru că va da volum şoldurilor tale.

...şi eşti bine proporţionată,pentru a crea o linie continuă de la talie până peste şolduri,alege pantaloni cu talia normală sau mai înaltă. Ca model,ai nevoie de unii la dungă,drepţi sau cu dungi verticale imprimate,pentru a da zvelteţe corpului tău. Bluzele pe corp,cu decolteuri largi (pe rotund) sau fără mâneci sunt cele mai potrivite,pentru că-ţi expun umerii şi echilibrează şoldurile curbate.

Ochelari,Only for You,49 lei

Geantă,Meli Melo,69 lei

Top,FOX,39,90 lei

Pantaloni,Eponge,79,90 lei

Balerini,Eponge,69,90 lei

 

Pantaloni,Eponge,89,90 lei

Geantă,Meli Melo,99,99 lei

Balerini,IlPasso,preţ la cerere

Colier,Meli Melo,49,99 lei

Top,Takko Fashion,29,90 lei

Dacă eşti înaltã...

...şi ai şolduri late,poţi purta pantaloni închişi la culoare,însă nu numai. Variantele de bej sau maro sunt şi ele recomandate. Optează pentru modele drepte sau uşor evazate de la genunchi în jos,pentru a crea echilibru cu partea superioară. Pantalonii drepţi,legaţi în talie şi care cad uşor pe coapse nu te vor lăţi şi mai mult atâta vreme cât alegi materiale naturale,subţiri (in,vâscoză,mătase). Caută bluze model-fluture (cu mâneci ample) şi detalii la nivelul umerilor,pentru a crea volum în această zonă.

...şi atletică,ai mai multe variante:pantaloni trei sferturi sau unii lungi,cu talia joasă. Blugii mulaţi sau colanţii sunt şi ei o alegere inspirată. Modelele cu tentă masculină,cu betelia lată şi nasturi la vedere vor da un pic de volum şoldurilor,atât cât ai nevoie. În partea de sus,alege bluze cu mâneci bufante sau cu detalii la nivelul decolteului (pense,volane),care să creeze impresia de bust ceva mai mare.

Geantă,Meli Melo,79 lei

Pantaloni,Eponge,49,90 lei

Bluză,Takko Fashion,45,99 lei

Ochelari,Takko Fashion,25,99 lei

Sandale,New Look,89,90 lei

Pantalon,Takko Fashion,69 lei

Poşetă,Deichmann,44 lei

Balerini,Deichmann,79 lei

Bluză,Eponge,59,90 lei

Brăţări,ONLY FOR YOU,79 lei

Super Truc-Poartă pantofi cu toc mediu sau înalt,care să dea formă gambelor tale subţiri. Alege modele feminine,cu detalii interesante,vârf decupat sau funde aplicate.