Kenny mai avea deja o fiică, Mikaela, şi pentru că nu reuşea să mai rămână însărcinată, a apelat la fertilizarea in vitro. Surprinzător a fost faptul că toţi cei 7 embrioni. 

Doctorii au fost sceptici, au crezut că nu vor supravieţui mai mult de câteva zile în uterul mamei. Se pare că micuţii au întrecut toate aşteptările şi au devenit primii septupleţi din lume care au supravieţuit. 


Vestea naşterii septupletilor a ajuns la vremea respectivă şi la urechile preşedintelui de atunci al SUA, Bill Clinton, care i-a sunat personal pe părinţi că să-i felicite.

Chiar şi celebra Oprah i-a invitat la ea în emisiune, astfel că povestea lor a ajuns în aproape toate casele americanilor. Mai mult, o mulţime de companii le-au întins o mâna de ajutor şi au oferit numeroasei familii bani şi bunuri.

Kenny Jr., Brandon, Alexis, Natalie, Kelsey, Nathan, şi Joel au trecut cu bine peste naştere şi au ajuns acum la 22 de ani. 


Dintre toţi 7, doar Alexis şi Nathan au avut probleme de sănătate. Aceştia s-au născut cu o formă de paralizie cerebrală.

De-a lungul anilor, au trecut printr-o serie de operaţii pentru a putea merge. Nathan a învăţat să meargă singur, iar Alexis foloseşte un cadru. Asta nu a împiedicat-o să devină co-căpitan al trupei de majorete.

"Noi ne considerăm cei mai buni prieteni, nu fraţi şi surori. Mă simt binecuvântată că am ajuns în acest punct", a spus Alexis pentru WICC.

Din păcate, tatăl lor nu a fost gata să fie capul unei familii atât de numeroase şi i-a părăsit, însă comunitatea a devenit în sprijinul lor. Au primit o casă cu 7 dormitoare, au primit scutece şi hrană pentru 2 ani şi chiar şcolarizare gratuită.

Astăzi, copii au planuri mari de viitor. 


Natalie vrea să devină învăţătoare la o şcoală. Când a absolvit şcoală, ea era în primii 15% dintre cei mai buni student. Brandon, vrea să între în armata.

Kelsey, născută cu o greutate de numai 907 de grame, a făcut parte din corul şcolii. În viitor, ea visează la o carieră de cântăreaţa, simte că muzică este cea mai mare împlinire a ei. 

Kenny, este student la Şcoală de inginerie civilă din Des Moines Community College. Kenneth şi-a dorit încă din şcoală să aibă o carieră de inginer. 

Alexis vrea să devină profesor. Trebuie să folosească un dispozitiv special pentru mers, dar în ciuda acestuia a devenit al doilea căpitan al echipei de majorete în liceu. 

Nathan intenţionează să se dedice ştiinţei.Acum, Nathan studiază la Universitatea din Hannibal-Lagrange la Facultatea de Informatică. 

Joel, născut ultimul, intenţionează să studieze informatică în colegiu. Joel s-a înscris, de asemenea, la Universitatea Hannibal-LaGrange.