Adrian Ţuţu a câştigat 120.000 de euro în 2011. Avea 19 ani la vremea respectivă. Şi-a achiziţionat un apartament pe care l-a transformat, prin muncă şi aparatură scumpă, într-un studio de inregistrări.

Cum arată Adrian Ţuţu în 2019

„Viata mea este exact cea pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. Fac muzica, am propriul studio, sunt propriul meu stapan, atat pe productie muzicala, cat si pe productie video, si am deja multe proiecte finalizate pe care urmeaza sa le lansez. Anul asta mi-am propus sa produc si pentru alti artisti pentru ca vreau sa dezvolt studioul. Deja am produs piese pentru cativa oameni talentati pe care i-am selectat. Deci, stati cu ochii pe canalul meu de youtube MyCrewMusic, pentru ca am pregatite multe surprize!', a declarat Adrian Ţuţu în urmă cu câteva luni, pentru ProTV.

Viaţa lui Adian Ţuţu

Tânărul şi-a pierdut părinţii când avea aproape 5 ani. A fost crescut de bunică până la vârsta de 15 ani. La această vârstă, Adrian Ţuţu a plecat la muncă, pe şantier. Avea nevoie de bani să se întreţină.

A avut de mic o pasiune pentru rap, muzică ce l-a salvat. La 19 ani a devenit bogat si a reuşit să îşi pună bazele unei afaceri. Din nefericire, buzunarele lui nu sunt prea pline. Adrian Ţuţu a avut o relaţie şi cu artista Xonia.

În prezent, Adrian Ţuţu s-a mutat înapoi la Focşani după ce a rămas fără bani. Acolo a luat-o de la zero, reuşind să îşi facă un studio mai mic, informeaza viva.ro.