Prima doamnă a României este lăudată deseori pentru apariţiile sale. Spre exemplu, ea a fost apreciată de presa internaţională pentru ţinutele pe care le-a purtat la dineul dat de familia Macron la Palatul Elysee, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la semnarea Armistiţiului care a încheiat Primul Război Mondial. 

La 58 de ani, Carmen Iohannis arată foarte bine. Este suplă şi nu se sfieşte să-şi pună talia în evidenţă în rochii strâmte sau să-şi arate picioarele. 

Fotografiile sunt dovada că prima doamnă a fost dintotdeauna o femeie elegantă.


Carmen si Klaus Iohannis sunt căsătoriţi de aproape 30 de ani. Preşedintele a dezvăluit că a cerut-o de soţie pe Carmen după 7 ani de relaţie, nunta având loc în noiembrie 1989. 


„Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac şi se înţeleg, restul devine irelevant. Este foarte uşor ca doi oameni tineri să se placă şi să se îndrăgostească şi asta s-a întâmplat cu mine şi cu soţia mea”, povesteşte Klaus Iohannis în cartea autobiografică lansată în campania electorală.

“Petrecerea s-a ţinut la restaurantul hotelului Parc, aproape de stadionul din Sibiu. Au avut o grămadă de invitaţi, vreo 200 de oameni, adică o sută de familii. Mai mulţi au fost din partea familiei lui Carmen, adică din partea noastră, pentru că Lazurca este neam mai numeros că al lui Iohannis, mai ales că mulţi saşi plecaseră deja din România. Iar Ioan, tatăl lui Carmen, era un blanar respectat, au venit mulţi la nuntă doar pentru că îl ştiau pe el”, a declarat pentru wowbiz.ro Doina Lazurca, verişoara lui Carmen Iohannis.