George (57) şi Amal Clloney (40) au devenit părinţi la o vârstă înaintată. Cu toate că au programul încărcat, cele două vedete se descurcă noii vieţi de familie. Amal Clooney, avocată pentru drepturile omului, a apărut în public alături de copiii ei.

Cum arată copiii lui George Clooney

Aceasta a fost fotografiată în timp ce ieşea din hotelul Four Seasons din New York. Amal a purtati o ţinută normala, all black. În brate îşi ţinea gemenii care nu seamănă între ei. Alexander pare să fie bucăţică ruptă din George Cloonei, în timp ce Ella seamănă cu mama ei.

Micuţa Ella ţinea în mână o gentuţă mică, în timp ce fratele ei ţine strâns un ursuleţ. Amal s-a chinuit să îşi ţină copiii cât mai bine în braţe, dar şi ursuleţul fiicei sale. Cu toate că sunt gemeni, cei doi copii nu seamănă între ei şi părinţii nu îi îmbracă la fel. Singurului lucru pe care cei doi par să îl împartă sunt jucăriile identice.

George Clooney şi Amal, naşi de botez pentru copilul Prinţului Harry şi Meghan Markle

Cele două cupluri au devenit din ce în ce mai apropiate în ultimele luni. Au fost şi în vacanţă împreună, la vila actorului din Italia. Conform presei internaţionale, George Clooney şi Amal le vor boteza copilul cuplului Prinţul Harry şi Meghan Markle.