Fotografiile cu burta ei uriaşă au devenit virale pe reţelele de socializare, arătând şi părţile mai puţin plăcute ale unei astfel de sarcini. În acest fel, ea a câştigat mii de urmăritori. 

Maria, care avea deja un băieţel, a adus pe lume trei copii sănătoşi în luna septembrie. Două fetiţe şi un băiat, Iben, Agnes şi Filip, completează familia. De atunci, ea continuă să-şi împărtăşească experienţa pe reţelele de socializare. 

Nu a fost o sacină uşoară, iar Maria s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate şi după ce a născut.  

"Am o burtă ciudată care atârnă şi care e destul de grea. Pentru că a fost atât de mare, îmi va lua mai mult timp să îmi revin complet. Sunt nerăbdătoare să îmi capăt corpul înapoi", a scris ea pe Instagram, la o săptămână după ce a născut.  


"Am suferit o separare a muşchilor abdominali. Mai am probleme şi cu postura şi respiraţia... Mai am mult până mă voi recupera. Din fericire, încap în vechii mei pantaloni. Şi ăsta e un început", a completat ea într-o altă postare .

Oamenii au apreciat sinceritatea şi deschiderea cu care a vorbit despre problemele cu care se confruntă o mamă de tripleţi. 

În ciuda greutăţilor, Maria are o familie fericită şi toţi cei patru copii ai săi sunt sănătoşi.  

Sursă: boredpanda.com