Cum arată fetele din trupa t.A.T.u în prezent? Sunt schimbate, lucru care este perfect normal. În urmă cu mulţi ani, făceau furori cu piese ca „All about us”, „Nas ne dogonyat” sau „All the things she said”. Au şocat publicul în anii 2000 şi au devenit cunoscute în toată lumea, peste noapte.


Yulia Volkova şi Lena Katina au avut mereu o atitudine nonconformistă. Tinerele erau indecente pentru acea vreme. Atitudinea lor era etalată atât în clipurile video, cât şi în viaţa reală. La vremea respectivă, când s-au lansat, cele două cântăreţe erau minore.


Pozau adesea în şcolariţe cu înclinaţii indecente. Erau banuite că ar forma un cuplu. După câteva piese de succes şi câţiva ani de glorie, proiectul trupei t.A.T.u. s-a încheiat. După destrămarea trupei, fetele au mărturisit că totul a fost o strategie de marketing.


Yulia Volkova a declarat, înainte de a se căsători, că a fost bisexuală. Aceasta a mai adăugat că, dacă fiul ei ar fi gay, l-ar condamna. Nu ar putea fi niciodată de acord cu alegerea lui. Din anul 2009, fetele au pornit pe drumuri separate. Au ales o carieră solo, dar succesul din adolescenţă nu au mai reuşit să-l atingă niciodată.


Fiecare a avut parte de evenimente marcante în viaţă. Yulia Volkova, bruneta trupei t.A.T.u, de 33 de ani, a fost diagnosticată cu cancer tiroidian. Diagnosticul a fost pus în anul 2014 şi viaţa ei s-a schimbat radical. După 2 operaţii pentru îndepărtarea tumorii, laringele i-a fost afectat.


Yulia şi-a pierdut vocea şi cariera ei a fost compromisă. „Când m-am trezit din anestezie am vrut să vorbesc, dar nu aveam deloc vocea. A fost cel mai critic moment din viaţa mea”, povestea la momentul erspectiv bruneta.


Yulia a urmat tratamente complexe de recuperare. Au urmat două operaţii în Germania pentru recuperarea vocii. Dar în zadar. Vindecarea a venit în urma unei operaţii la Seoul. Yulia şi-a recăpătat vocea şi a lansat noi piese. Yulia Volkova este căsătorită. Are doi copii: o fată de 13 ani şi un băiat de 10 ani.


Lena Katina împlineşte anul acesta 34 de ani. S-a căsătorit în urmă cu 3 ani şi a devenit mama unui băieţel. În 2012, Yulia Volkova şi Lena Katina s-au reunit pe scena emisiunii „Vocea României”. La doi ani distanţă, au cântat la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci.

Sursa: viva.ro